Lasten kengät

Suositut filtterit
80 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Lasten pukeutumisessa erityisesti kengillä on väliä, sillä ulkoleikit kutsuvat niin vesisateella kuin auringopaisteessa, niin rännässä, loskassa kuin lumessa. Lasten Viking-kengät taklaavat kaikki talvimuodin haasteet tarjoamalla laadukkaita jalkineita, jotka on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista ja perinteitä kunnioittaen. Lasten Viking-kengät eivät ole ainoastaan käyttöominaisuuksiltaan kenkämuodin terävintä kärkeä, vaan myös niiden muotoilu on ihastumisen arvoista: skandinaavisen puhdaslinjaista ja tyylikästä.

Lasten Viking-kengät tarjoavat laatua lähes sadan vuoden perinteillä

Norjalainen Viking perustettiin 1920, joten merkillä on takana lähes sadan vuoden kokemus – sukupolvi toisensa jälkeen luottaa Viking-kenkiin, jotka tarjoavat huippulaatua ja tehokasta tyylikkyyttä, joka kestää. Vikingin lasten talvikengät ovat erityisesti tunnettuja niiden laadukkuudesta, käytännöllisyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta, ja ne ovatkin trendikäs vaihtoehto talvitöppösiksi. Löydät valikoimasta lasten tyyliin ja käyttöön täydellisesti soveltuvia Gore-Tex-materiaalista valmistettuja talvisaappaita, joissa lapset voivat todella nauttia luonnon ihmeistä ilman, että varpaita palelisi. Gore-tex on materiaalina veden- ja tuulenpitävä ja kuitenkin erittäin hengittävä, joten se on täydellinen kumppani Suomen oikukkaassa säässä ja miellyttävä lasten käyttää. Viking-kengissä on otettu myös huomioon niiden pito, joten tapahtui ulkoilu sitten kallioilla, lumisessa rinteessä tai loskalätäköissä, niin pitävät ulkopohjat pitävät askeleen vakaana ja turvallisena. Lämmin vuori ja vuoratut pohjalliset varmistavat, että varpailla on mukavat oltavat myös huippupakkasillakin.

Lasten Viking-kengät noudattelevat trendejä

Viking-kengät ovat erittäin toiminnalliset, mutta ne omaavat silti omintakeisen muotoilun, joka erottuu muista kengistä. Ne näyttävät huipputeknisiltä ajoittain mutta joukossa on myös rentoa desginia, joka istuu erityisesti lasten tyyliin. Miten olisi tennareita muistuttavat talvisaappaat, joihin ainakin kouluikäiset, jotka eivät enää viihdy lumileikeissä, ihastuvat. Ne ovat rennot ja erittäin trendikkäät. Pehmeät violetin ja turkoosin sävyt ovat muodikkaita. Kesän tärkeimmät lasten kengät voivat hyvinkin olla kumpparit. Vikingin kumisaappaat tuovat hauskaa väri-ilottelua sadetyyliin. Ne voi mätsätä vaikka samanväriseen lippikseen tai takkiin. Lasten Viking-kengät ovat parhaimmillaan talvisaappaina, jotka ovat täynnä niin tikattuja varsia, kiristysnyörejä ja persoonallista muotoilua, joka erottuu!

Tutustu myös