Lasten kengät

Suositut filtterit
36 tuotetta

Lasten Viking kengät: Ideaalinen jalkine nuorelle tutkijalle

Juokseminen, kiipeily, hyppiminen – lasten kengät ovat joka päivä kovassa käytössä. Vikingin jalkineet ovat tehty jakamaan lasten rakkaus uteliaisuutta ja seikkailuja kohtaan. Tehty Norjassa korkealuokkaisista materiaaleista jo satavuotisia perinteitä kunnioittaen, näillä jalkineilla jalat pysyvät vakaina liukkaillakin pinnoilla sekä lämpiminä ja kuivina niin veden kuin lumenkin haastaessa.

Tehty hyödyntäen Gore-Tex -kalvoja, nämä askelvaimennetut ulkoilukengät ovat luotu pitkillekin kävelymatkoille ja pitämään jalat sekä turvassa että kuivana. Viking-saappaat rakentuvat korkealaatuisista, planeettaystävällisistä materiaaliseoksista, joka selviytyy moitteetta pohjoismaalaisesta ympäristöstä ja oikukkaista keliolosuhteista. Näin ulkoleikit voivat jatkua säästä huolimatta.

Maailman laadukkaimmat lasten Viking-saappaat

Vuosisadan kokemuksella perinteisesti valmistetut Viking-jalkineet edustavat saappaiden parhaimmistoa. Jalkineissa käytetyt seokset ovat PVC:tä kestävämpiä sekä pitkäikäisempiä, ja ne ovat ergonomisesti suunniteltu sopimaan kasvavalle jalalle. EVA-materiaalista tehdyt saappaat ovat luonnollisesti lämpöeristäviä sekä ultrakevyitä, ja brändin ainutlaatuinen PU-materiaaliseos käyttää luontoystävällisiä, kierrätettyjä ainesosia. Jokainen saapaspari on huolella tehty jotta tutkimusseikkailut saavat parhaan mahdollisen jalkineen mukaansa.

Kehittyneiden EVA- ja PU-materiaalien etu on, että ne ovat synteettistä PVC-kumia pehmeämpi ja joustavampi. Näiden materiaalin vedenpitävät ominaisuudet tekevät saappaat ihanteellisiksi lasten leikkeihin, joissa tarvitaan kuivaa jalkinetta haastaviin ympäristöihin sekä keliolosuhteiden yllättäessä. Näiden materiaalivalintojen vuoksi olo on mukava pitkänkin käyttöpäivän jälkeen. Lisäksi kehittyneet materiaalit kestävät ikää paremmin kuin haurastuva PVC.

Luonnonkumi ja lämmin vuoraus ovat paras yhdistelmä pohjoisen kylmiin olosuhteisiin. Merkin tekemät luonnonkumiset saapaspohjat suojaavat erinomaisesti liukastumiselta sekä luontopolulla että kaupungissa. Korkeavartiset vuoratut saappaat pitävät jalat kuivina sekä lämpiminä pitkienkin talvileikkipäivien yli.

Ei pelkkää pehmeyttä ja kestävyyttä

Tyyli viimeistelee korkealaatuisen ulkoilukengän. Lapsetkin haluavat juuri omaan makuunsa sopivan jalkineen, sen lisäksi että toimivat ja mukavat kengät tukevat nuorta elämäntapaa. Monipuolisesta Zalandon valikoimastamme löydät juuri lapsesi tyyliin ja tarpeeseesi sopivat korkealaatuiset ulkoilukengät, olittepa yhdessä sitten viettämässä vapaa-aikaa pihalla, luonnonpuistossa taikka kotona. Viking-jalkineet ovat ulkoilijan luotettava kumppani, taaten jalalle erinomaisen mukavuuden sekä tuen ja pidon mille tahansa pinnalle. Pohjoismaalainen muotoilu viimeistelee ulkoiluvaatekokonaisuuden.

Vaikka merkki kehittää jatkuvasti ympäristöystävällisempiä ja ympäristön kannalta kestävämpiä tuotteita, ydinlupaus käyttäjälle on pitkäikäinen ja luotettava tuote. Vikingin suunnittelufilosofian mukaan materiaalien ja kenkien kestävyys on yhtä tärkeää kuin mukavuuden ja suorituskyvyn kehitys; paras tapa luoda ympäristöystävällinen tuote on luoda se siten, ettei sitä tarvitse korvata uudella. Näin ollen voit olla luottavainen että jalkineet kestävät lapsesi elämän ja kasvun myötä.

Jos etsit kenkäparia, jotka kestävät ulkoiluseikkailuja, ovat huippumukavat ja sopivat jokaiseen tyyliin, Viking-ulkoilukengät ovat täydellinen valinta. Kestävän suunnittelun, laadukkaiden materiaalien klassisen muotoilunsa ja käytännöllisten ominaisuuksiensa ansiosta Viking sopii kaikille, jotka rakastavat ulkoilua. Uudet löytöreteket odottavat vain kulman takana ja näiden jalkineiden kanssa olet valmis selättämään seikkailun kuin seikkailun, hanki Viking-kenkäpari luottokaveriksesi jo tänään.