Lasten ulkoliivit

Suositut filtterit
258 tuotetta

Lasten ulkoliivit ovat täynnä ajankohtaisia trenditärppejä, jotka sopivat lasten ja nuorten käytännölliseen pukeutumiseen. Ulkoliivi on ihanteellinen takin korvike syksyn viilenevinä päivinä, kevään auringonpaisteessa ja kesän vaihtelevassa säässä. Ohuemmat ulkoliivit sopivat talvikausina myös oivallisesti sisäpukeutumiseen ja jopa juhlapukeutumiseen. Erityisesti silmät kiinnittyvät lasten ulkoliivien herkullisiin yksityiskohtiin, hurmaaviin kuvioihin ja raikkaisiin väreihin, jotka helposti löytävät paikkansa lasten lempivaatteina. Kurkista iloiseen valikoimaan!

Lasten ulkoliivit tuovat toiminnallisuutta aktiiviseen arkeen

Tikatut untuvaliivit ja toppaliivit ovat todella trendikäs valinta lasten tyylissä. Ne ovat myös erittäin toiminnallisia ja mukavia päällä, sillä ne tarjoavat takkiin verrattuna enemmän liikkumatilaa käsille. Huppu ja korkea kaulus sen sijaan tarjoavat lisäsuojaa ja taskuihin on kätevä sujauttaa avaimet tai kännykkä, kun lähtee pihaleikkeihin. Lasten ulkoliivit voi pukea tyylikkäästi niin vapaa-ajan ulkoiluun ja urheiluun kuin kouluun tai tarhaan tuomaan lisälämpöä. Reippaat värit ja hauskat kuvioinnit tekevät ulkoliiveistä koko tyylin kohokohdan taikoen siihen aimo annoksen persoonallista asennetta. Voisivatko koreat kukkakuviot, pirteät pallot, villit eläinkuosit tai sporttiset raidat ja resorit sopia teidän nappulanne tyyliin? Tumma sävy voi olla hienostunut – kirkas erottuu kivasti syksyn hämärässä. Ulkoliivistä syntyy hauska sporttinen tyyli collehousujen ja hupparin kanssa. Farkkujen ja neuleen tai kauluspaidan yhdistelmään se tuo hurmaavaa tyylikkyyttä ja hitusen retroa ilmettä. Sammarit tai chinot ovat klassinen kaveri ulkoliivin kanssa.

Lasten ulkoliivit sopivat myös juhlaan

Lasten ulkoliivien valikoima sisältää myös ylelliset karvaliivit, jotka tuovat pehmeän boheemia tunnelmaa erityisesti tyttöjen arjen denim-tyyliin ja jopa juhlatyyliin. Röyhelöinen mekko liehuvine helmoineen on vaalean turkisliivin kanssa ehdottoman suloinen yhdistelmä. Jalkaan voi sujauttaa varrelliset nahkasaappaat ja paksut sukkahousut palmikkokuvioissa. Kirjava liivi tuo villiä twistiä farkkujen, hupparin ja lempitennareiden kanssa. Poikien juhlatyylin klassikko löytyy mustien puvun liiviä muistuttavien liivien joukosta. Ne voi yhdistää niin farkkujen ja t-paidan kuin sammareiden ja kauluspaidan kanssa. Juhlatyylin voi viimeistellä nahkakengillä ja rusetilla tai lasten kravatilla.

Yhdistele ja sekoita