Suodatin

Lasten mekot

2,215 tuotetta

Onnistunut lasten mekkohankinta kaivetaan kaapista ulos kerta toisensa jälkeen samalla ilolla - eikä siitä luovuta silloinkaan, kun senttimetrit alkavat loppua. Tämä pätee erityisesti juhlamekkoihin, olivat ne sitten kermakakkumaisen röyhelöisiä prinsessamekkoja, klassisen sporttisia A-linjaisia tai orastavaa rokkiasennetta huokuvia niitein ja paljetein koristeltuja ihanuuksia.

Trikoinen mekko tai tunika on arjen luottovaate - se ei kiristä, ei purista ja liikkuminen on joustavaa, joten se sopii erityisesti meneville touhutädeille ja sporttisille pikkunaisille. Yhdistä trikoinen mekko värikkäisiin legginseihin ja saappaisiin. Nosta hiukset vielä pirteille saparoille - Peppi Pitkätossukin karehtisi tätä asua! Pitkä gollegepaita jegginsien kanssa on huippucool, ja sopii jo teini-ikään kurkotteleville kaunottarille. Yhdistelmän voi asustaa makealla lätsällä, joka sopii huolettoman letin kaveriksi.

Lasten mekot ovat oivaltavia ja trendikkäitä

Taitavat suunnittelijat osaavat suodattaa catwalkien parhaat trendit kauniisti lasten muotiin sopiviksi. Pitsiä, röyhelöitä, tylliä, rusetteja, helmikirjailua ja niittejä - uskomattoman hienot yksityiskohdat tuovat mekkoihin eleganssia. Raikkaat raidat ovat parhaimmillaan vapaa-ajan trikoomekoissa. Neulemekoissa on käytetty oivaltavia kirjailuja ja neuloskuviointeja. Juhlamekot koreilevat kilpaa krumeluureissa yksityiskohdissa ja toisaalta minimalistisen klassisissa linjoissa. Mekkoilu ei ole ollut koskaan hauskempaa!

Kaikki säännöt on tehty rikottaviksi, erityisesti lasten muodissa! Eri tyylien yhdistely on mielenkiintoista ja hauskaa. Röyhelömekko biker-bootsien ja nahkatakin kanssa on sopivasti rouhea ja suloinen yhtä aikaa. Reipas kukkaprintti näyttää farkun kanssa raikkaalta. Kotoinen villamekko ja sporttiset lenkkarit ovat sopivasti kontrastissa. Eri tekstuureja, printtejä ja kuvioita saa yhdistellä reippaasti - niin tekevät muodin rohkeat edelläkävijät. Jonain päivänä eriparisukkiin ja ullakolta löytyneeseen karvahattuun pukeutunut neitokainen on itsevarma nainen, joka uskaltaa näyttää oman persoonansa pukeutumisellaan. Anna luovuuden siis kukkia!

Yhdistele ja sekoita