Suodatin

Lasten paidat & topit

5,580 tuotetta

Kun haluat päästä helpolla lasten pukeutumisessa, lado vaatekaappi täyteen monikäyttöisiä ja kivannäköisiä paitoja ja toppeja. Aseta kaikkein suosituimmat vaatteet etualalle, josta pienen pukeutujan on kätevä valita itselleen päivän asu. Lasten paidat ja topit toimivat mainiosti sekä asun ainoana yläosana että osana kerrospukeutumista. Huppari ja neuletakki muodostavat toimivan kombon niin hihattoman topin kuin ohuen, pitkähihaisen paidankin kanssa. Mukava tyyli säilyy joka sesonkina, vaikka vaihtelet yhdistelmän alempaa yläosaa kelin mukaan.

Lasten paidat ja topit tyylien kameleonttina

Mitä olisi lasten vaatetus ilman paitoja ja toppeja? Todennäköisesti melko hankalaa ja epäkäytännöllistä. Lasten paidat ja topit ovat nimittäin todellisia muodin moniottelijoita. Ne taipuvat mihin tahansa tyyliin ja tyylisuuntaukseen. Sporttisen trendin vallitessa jopa urheilulliset topit sekoittuvat hauskasti juhlatyyleihin ja pukeutumistyylien rajat hälvenevät. Lapsen rakkain t-paitakin kelpaa osaksi modernia ja rentoa juhla-asua. Mukava puuvillapaita on silti paras vaate päivittäiseen arkikäyttöön. Se tuntuu vastustamattoman lämpöiseltä ja pehmeältä lapsen herkkää ihoa vasten. Toistuva pesukaan ei vie paidalta sen huippuominaisuuksia. Luonnonmateriaali hengittää miellyttävästi ja loistaa upeissa väreissään ja kuoseissaan useampienkin käyttökertojen jälkeen. Keinokuituisissa topeissakin on omat parhaat puolensa: ne ovat kevyitä ja hyvin istuvia. Varsinkin tekniset urheilutopit siirtävät kosteutta pois ihon pinnalta, mikä antaa mukavan viileän tunteen niin kovissa treeneissä kuin vauhdikkaissa leikeissäkin.

Panosta lasten suosikkipaitoihin ja -toppeihin

Lapsen kasvaessa vaatteet jäävät nopeasti pieneksi. Silti kannattaa panostaa muutamaan laadukkaaseen paitaan ja toppiin, joissa lapsi viihtyy ja jotka hän tuntee täysin omakseen. Eikä lapsi vähempään tyydykään. Hänellä on luonteva asenne muotia kohtaan, jonka mukaan vain mukava ja omaa makua vastaava vaate kelpaa. Jokaisen paidan ei silti tarvitse olla trendikäs designervaate, vaikka varsinkin urheilubrändien vaatteissa ei laadusta kannata tinkiä. Muhkea collegepaita kuuluu joka tytön ja pojan suosikkivaatteisiin. Collarin nukkainen sisäpinta tuntuu kivalta ja reunan ja hihojen resorit sulkevat puseron lämmön kokonaan sisäänsä. Collegepaidan tai -hupparin alle voit lisätä toisen suosikin: ihonmyötäisen topin tai vaarinpaidan. Ribbimateriaalista valmistetut peruspaidat sulautuvat ihoon ja joustavat lapsen kasvun mukaan. Joudut vaihtamaan näitä paitoja vasta silloin, kun niiden pituus ei enää riitä tai pääntie käy liian pieneksi.

Tutustu myös

Paidat ja topit sopivat hienosti perusvaatteiksi lapsille tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ruudullinen kauluspaita ja siistit tummat farkut pikkumiehen asuna käyvät vähän huolitellumpaa pukeutumista vaativiin tapahtumiin, kuten vaikka mummon syntymäpäiville ja kouluvalokuvaukseen. Vaihtamalla farkut suoriin housuihin ja lisäämällä pienen rusetin tai kravatin on poika valmis jo häävieraaksi! Tyttöjen kauniit paidat ja topit sopivat hienosti kerhoon, kouluun ja arkiasuiksi. Hempeä, juhlavammasta materiaalista valmistettu toppi yhdistettynä nättiin hameeseen käy parempiinkin tilaisuuksiin. Perinteinen puuvilla on käytetyimpiä lasten paitojen ja toppien valmistusmateriaaleja, mutta kyseisiä vaatteita valmistetaan myös viskoosista ja jopa villasta ja silkistä, tosin silkkivaatteet eivät lasten arkikäytössä ole se käytännöllisin valinta. Helppohoitoisuutensa takia lastenvaatteissa käytetäänkin usein osaksi tekokuituja, sillä esimerkiksi polyesteri ja polyamidi ovat kevyitä, kestäviä ja helposti pestäviä - ominaisuuksia, joita etenkin perheen vaatehuollosta vastaavat arvostavat.

Lasten paidat & topit joka tilanteeseen

Zalandon verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia lasten paitoja ja toppeja niin arkipäivään kuin juhlallisempiinkin tilaisuuksiin. Paidat ja topit ovat pukeutumisen perusosia, joita on helppo yhdistellä housuihin ja hameisiin. Lisäksi ne ovat erittäin käytännöllisiä lasten kerrospukeutumisessa, koska lasten aktiviteettitason vaihdellessa välillä on kylmä ja hetkessä taas hiki valuu. Toppi kaulus- tai collegepaidan alla lämmittää talvella, mutta vastaavasti lämpimillä ilmoilla on helppo ottaa paksumpi paita päältä pois ja viilettää pelkällä lyhythihaisella paidalla. Zalando tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja lasten paidoiksi ja topeiksi: pitkä- ja lyhythihaisia, myös hihattomia, printeillä ja kuvioilla koristettuja, raidallisia, ruudullisia, röyhelöillä, kauluksilla ja napeilla. Myös väreissä on reilusti valinnanvaraa aina perusmustasta kirkkaankeltaiseen, shokkipinkkiin ja taivaansiniseen. Käytä hyväksesi käteviä hakutoimintoja ja kohdenna etsintäsi juuri haluamiisi lastenvaatteisiin. Tervetuloa tutustumaan, valitsemaan ja tilaamaan kätevät ja trendikkäät paidat ja topit niin taaperoille kuin koululaisillekin!