221 tuotetta

Lasten paidat ovat supersuosittuja ja miellyttäviä käyttää. Ne antavat ryhtiä kouluasuun ja rentoa tunnelmaa vapaa-aikaan. Näissä huippubrändien ideoimissa muotivaatteissa heijastuvat tämän hetken trendit. Kuoseissa on yksivärisyyttä, denimtyyliä ja raikkautta. Näiden vaatteiden leikkaukset ovat selkeitä, niissä on otettu huomioon paljon liikkuville lapsille tärkeä istuvuus. Löydät näistä muotivaatteista modernia tyyliä iloiseen arkeen. Niissä on myös näyttävyyttä, joka tekee eri-ikäisten ikiliikkujien juhlavaatteista upeita.

Lasten paidat hehkuvat voimakkaissa väreissä ja muodikkaissa kuoseissa

Minkälainen voisi olla kaikkein tyylikkäin kouluasu? Yhtä ainoaa oikeaa valintaa ei ole, sillä tämän hetken muoti suosii luovuutta myös lasten pukeutumisessa. Nämä kauluspaidat käyvätkin loistavasti erilaisiin asukokonaisuuksiin. Niiden alle voi pukea esimerkiksi voimakkaan värisen t-paidan, joka nostaa jotakin kauluspaidan kuosin väreistä esille. Alimmassa paidassa voi olla myös asun värimaailmaan sointuva logoteksti. Monet lapset rakastavat värikkyyttä, joten värileikkeihin otetaan mukaan vielä kengät ja päällystakki. Sama voidaan toistaa myös mustalla ja valkoisella, jolloin saadaan aikaan vahvoja kontrasteja koulutielle.

Näillä vaatteilla saadaan aikaan erilaisia tunnelmia

Lasten paidoista huomaa näyttävien denimtyylien ajankohtaisuuden. Farkkupaitoja saa liittää myös samanhenkisiin alaosiin. Yhtenäistä kokonaisuutta kannattaa kuitenkin rikkoa napakalla bombertakilla ja farkkutyylistä poikkeavilla päähineillä ja käsineillä. Lasten paidat herättävät huomiota huippumuodikkailla ruudullisilla kuoseilla. Niitä löytyykin nyt pieninä ja suurina ruutupintoina. Yksiväriset lasten paidat käyvät loistavasti myös juhlatyyliin. Ne näyttävät hyvältä poikien hillittyjen chinojen seurassa. Nauhakengät vahvistavat juhla-asun asiallisuutta. Niitä voi yhtä hyvin liittää myös tyttöjen vekkihameiden seuraan, jolloin jalkaan sopivat vaikkapa kangaspintaiset loaferit.

Tutustu myös