Lasten shortsit

1 050 tuotetta

Shortsit ovat lastenmuodin monikäyttöisimpiä perusvaatteita, jotka tuovat keveyttä kesään, kerrospukeutumisen kätevyyttä talveen ja liikkumiseen vapautta vapaa-aikaan ja urheiluun. Lasten shortsit hehkuvat iloisen pirteissä suosikkiväreissä, sporttisen raikkaissa urheilumuodin sävyissä ja uusimmissa trendiväreissä. Lisäksi niissä iloittelevat hauskat printit, geometriset kuviot ja tutut piirroshahmot.

Shortsit tuovat ilmettä kaikenikäisten lasten pukeutumiseen. Vauvaikäisten jalassa ne ovat lempeästi väritettyjä ja hauskasti kuvioituja käytännöllisiä perusvaatteita, jotka pitävät vaipan tukevasti paikoillaan liikkumisen ihmeitä opettelevan taaperon yllä. Hieman vanhempien tenavien pukeutumiseen shortsit tuovat mukavaa rentoutta ja helppoutta, ja säästä riippuen niiden alle on kätevä pukea esimerkiksi sukkahousut tai lämpimät villahousut. Teini-ikäisten shortsimuoti ottaa runsaasti vaikutteita aikuisten naisten ja miesten muodista, jossa erilaiset farkkushortsit, kauniit shortsihaalarit, käytännölliset reisitaskushortsit ja tyylikkäät chino-shortsit ovat suosittuja.

Lasten shortsit pukevat nuoret aktiiviliikkujat ja tyylitaiturit

Shortsien tuomat mahdollisuudet modernissa lastenpukeutumisessa ovat ihanan laajat. Muodikkaimmillaan shortsit ovat tyylikkäitä juhlavaatteita – valitse juhlatarkoitukseen esimerkiksi kauniisti istuvat, mustavalko-ornamentein koristellut kangasshortsit, joiden hienostunutta ilmettä täydentää vaikkapa valkoinen pitsipaita. Shortsit voivat olla myös ajanmukaisen katumuodin tunnelmaa henkiviä trendivaatteita, kun yhdistät esimerkiksi värikkäät farkkushortsit lapsen suosikkilegginseihin ja tennareihin.

Lasten shortsit ovat täydessä elementissään etenkin kesämuodissa: lyhyet lahkeet antavat jalkojen kylpeä auringossa ja tarjoavat hametta vapaammat mahdollisuudet monipuoliselle liikkumiselle. Valitse kesätyylin täydentäjäksi esimerkiksi kevyet, kukkakuvioiset minishortsit, seilorihenkiset, sinivalkoisilla raidoilla koristellut kangasshortsit tai joustavasta trikookankaasta valmistetut pyöräilyshortsit. Suosikkikenkiä kesäshortsien kaveriksi ovat kevyet sandaalit, suloiset ballerinat ja värikkäät kankaiset avokkaat. Joustavat ja väljät urheilushortsit sopivat loistavasti myös kaikkeen sisäliikuntaan, kuten tanssitunnille, sählymatsiin tai jumppaan.

Lasten shortsit viimeistelevät kaiken ikäisten ja tyylisten muodin ystävien pukeutumisen tyylikkään rennolla otteella.

Yhdistät helposti