Lasten sukkatuotteet

Suositut filtterit
1 248 tuotetta

Jo nuori tyylitaituri tietää, että sukilla voi vaikuttaa koko asun yleisilmeeseen – siksi kaapissa onkin hyvä olla joka tilanteeseen ja mielentilaan sopivia sukkia. Nilkkasukat, polvisukat, sukkahousut ja muut lasten sukkatuotteet ovat arkisia mutta monella tapaa tärkeitä vaatteita aivan jokaiselle lapselle: laadukas sukka suojaa ja lämmittää pieniä varpaita, ja erityisen mieluisat sukat on myös erityisen hauska vetää jalkaan.

Sukkia ei voi koskaan olla liikaa. Etenkään lapsen vaatekaapissa, sillä aktiivisen elämän tohinassa sukilla on toisinaan taipumus kastua, rikkoutua tai kadota jäljettömiin. Ennalta viisas ostaakin siis kerralla useita värejä ja kuoseja sisältävän monipakkauksen laadukkaita sukkia. Laajasta valikoimastamme löydät lasten sukkatuotteet joka tilanteeseen ja ikään aina vastasyntyneen pikkujaloista nuoruuden kynnykselle.

Lasten sukkatuotteet tarjoavat mieluisia sukkamalleja jokaiseen päivään

Sukkien valinnassa kannattaa huomioida lapsen ikä, sukkien käyttötarkoitus ja tietenkin lapsen oma persoona. Vauvaikäisen varpaita hellivät lempeän sävyiset ja pehmeät sukat, ja leikki-ikäisten suosikkisukkiin kuuluvat puolestaan iloiset värit ja eloisat kuosit – esimerkiksi jännittävät eläinhahmot, hurjat merirosvot ja ihanat prinsessat tuovat sukkiin hauskuutta. Moni kouluikäinen suosii kirkkaiden värien lisäksi myös hillitympiä sävyjä ja kuvioita, kuten klassista mustaa ja harmaata sekä graafisia raitoja ja palloja. Materiaaleista puuvilla on varma valinta arkikäyttöön kestävyytensä ja pehmeytensä takia, mutta aktiiviliikuntaan kannattaa hankkia tekniset urheilusukat, jotka pitävät jalat kuivina ja kestävät rankkaakin kulutusta.

Sukkahousut ovat ehdoton valinta etenkin hameen kanssa. Lasten sukkahousuissa on panostettu erityisesti mukavuuteen, helppoon puettavuuteen ja ilmeikkääseen ulkonäköön. Pikkulapsille sukkahousut sopivat sukupuolesta riippumatta, sillä ne joustavat liikkuessa ja pitävät samalla vaipan tukevasti paikoillaan. Yksinkertainenkin trikoomekko saa uutta potkua esimerkiksi pinkeillä sydämillä tai glitterillä koristelluista sukkahousuista. Lasten sukkatuotteet tarjoavat timanttisen tyylikkäitä vaihtoehtoja myös poikien juhlapukeutumiseen.

Yhdistät helposti