accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.starCreated with Sketch.starCreated with Sketch.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Lasten talvitakit 6 tuotetta

Lasten Pepe Jeans -talvitakki

Talvi on lapsille iloinen asia. Aikuinen saattaa nyrpistää nenäänsä kirpakoille pakkasille, mutta lapsi haluaa ulos leikkimään kylmästä säästä huolimatta. He voivat leikkiä lumessa tuntikausia, kunhan vain ovat pukeutuneet tarpeeksi lämpimästi. Reipas liikunta raikkaassa ilmassa antaa pienokaisille lisää vastustuskykyä ja auttaa heitä pysymään terveinä. Aikuisen tehtävä on huolehtia siitä, että lapsella on kuivat ja lämpimät vaatteet yllä. Tilanteeseen sopivat talvitakit ja -housut tekevät kaikesta leikkimisestä ja ulkoliikunnasta miellyttävää. Eri-ikäisillä lapsilla on erilaiset tarpeet. Kaikkein pienimmät lapset ovat vasta oppineet kävelemään ja he liikkuvat vielä hitaasti. Heillä täytyy olla takin alla vielä lämpimiä fleecevaatteita tai villapaitoja ja -housuja. Leikki- ja kouluikäiset lapset liikkuvat ja riehuvat ulkona, mutta joskus on pakko pysytellä paikoillaan vaikka lumiukkoa rakentamassa. Kerrospukeutuminen on hyvä keino pitää lapsi lämpimänä joka tilanteessa.


Upeat lasten talvitakit tuovat vaihtelua arkeen!


Pienimmät lapset tarvitsevat käyttöönsä talvitakit, jotka suojaavat heitä läpi koko pitkän talviajan. On erittäin tärkeää, että ne ovat sopivan kokoisia ja istuvat hyvin päälle. Niissä täytyy voida kumarrella, kieriskellä lumessa ja liikkua monipuolisesti. Talvivaatteet onkin suunniteltu kaiken ikäisten lasten tarpeet huomioiden. Vähän vanhemmille lapsille on takkien ulkonäöllä paljon merkitystä. Tarjolla on voimakkaan värisiä, sekä hillitympiä talvivaatteita. Monet talvitakit on varustettu käytännöllisellä hupulla, jonka voi tarvittaessa poistaa. Niistä löytyy lyhyitä ja pidempiä malleja, joten takin voi valita omien käyttötarkoitustensa mukaan. Joissakin tuotteissa on helmassa resori, joka suojaa hyvin selkää. Talvitakit ovat täynnä upeita yksityiskohtia ja trendikkäitä värejä. Niiden materiaalit hylkivät kosteutta ja suojaavat tuulelta. Materiaaleina on käytetty mm. polyesteriä, polyamidia ja nailonia, joiden ominaisuudet ovat tunnetusti huippuluokkaa.