Suodatin

Lasten talvitakit

763 tuotetta

Lasten pukeutumisessa talvi tarkoittaa paitsi paksujen toppatamineiden ja lukemattomien villavaatteiden vaivalloista ajanjaksoa myös riemukasta aikaa, jolloin lumi ja jää tuovat elämään jännitystä ja hauskuutta. Kun yllä on hyvältä tuntuva ja näyttävä takki, voi talvesta ottaa kaiken irti! Lasten talvitakit tarjoavat sekä mielikuvituksellista väriloistoa että vähäeleistä tyylikkyyttä talven parhaisiin hetkiin.

Lasten talvitakkien tärkein ominaisuus on ehdottomasti mukavuus. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea pehmeää istuvuutta sekä hyvää suojaa kylmyydeltä ja kosteudelta. Hyvän talvitakin ominaisuuksiin kuuluvat myös suojaava huppu, tilavat taskut sekä tiiviit hihansuut, joista lumi ei pääse sisään. Pohjolan talvesta on vaikea selvitä yhdellä takilla, sillä erilaisia sääolosuhteita ja käyttötilanteita riittää. Viisas valinta onkin hankkia kevyesti topattu takki pikkupakkasia ja talviliikuntaa varten sekä jykevämpi toppatakki purevimpiin pakkasiin.

Lasten talvitakit tuovat lämmintä iloa koulutielle, leikkeihin ja liikuntaan

Talvisin lasten elämään kuuluvat hiihtoladut, laskettelurinteet, pulkkamäet sekä luisteluradat, jotka asettavat omat vaatimuksensa talvitakille. Talviurheiluun tarkoitetut lasten talvitakit seuraavat ulkonäöltään aikuisten urheilumuodin trendejä, mutta niissä on kiinnitetty erityistä huomiota lasten kehoille sopivaan tehokkaaseen lämmöneristykseen, helppoon puettavuuteen ja säätömahdollisuuksiin.

Aikuisilla on usein tapana kietoutua talven tullen synkkiin väreihin, mutta lasten talvitakit juhlivat väreillä ja kuvioilla. Tämän hetken trendikkäimpiin talvitakkeihin kuuluvat muhkeat kirkkaanväriset toppatakit, joihin pörröinen karvareunus luo arktista tunnelmaa. Yksiväristen mallien lisäksi lapset pääsevät nauttimaan suurista ja monivärisistä printtikuvioista – iloa pimeään talvipäivään tuovat esimerkiksi upeilla maisemaprinteillä, värikkäillä kukkakuvioilla ja ihanilla eläimillä kuvioidut takit. Pelkistetymmän talvityylin suosija valitsee ylleen ajatonta mustaa tai lempeitä ruskean sävyjä, joita voi halutessaan terästää värikkäillä asusteilla.

Yhdistele ja sekoita

Talvi on lapsille iloinen asia. Aikuinen saattaa nyrpistää nenäänsä kirpakoille pakkasille, mutta lapsi haluaa ulos leikkimään kylmästä säästä huolimatta. He voivat leikkiä lumessa tuntikausia, kunhan vain ovat pukeutuneet tarpeeksi lämpimästi. Reipas liikunta raikkaassa ilmassa antaa pienokaisille lisää vastustuskykyä ja auttaa heitä pysymään terveinä. Aikuisen tehtävä on huolehtia siitä, että lapsella on kuivat ja lämpimät vaatteet yllä. Tilanteeseen sopivat talvitakit ja -housut tekevät kaikesta leikkimisestä ja ulkoliikunnasta miellyttävää. Eri-ikäisillä lapsilla on erilaiset tarpeet. Kaikkein pienimmät lapset ovat vasta oppineet kävelemään ja he liikkuvat vielä hitaasti. Heillä täytyy olla takin alla vielä lämpimiä fleecevaatteita tai villapaitoja ja -housuja. Leikki- ja kouluikäiset lapset liikkuvat ja riehuvat ulkona, mutta joskus on pakko pysytellä paikoillaan vaikka lumiukkoa rakentamassa. Kerrospukeutuminen on hyvä keino pitää lapsi lämpimänä joka tilanteessa.

Upeat lasten talvitakit tuovat vaihtelua arkeen!

Pienimmät lapset tarvitsevat käyttöönsä talvitakit, jotka suojaavat heitä läpi koko pitkän talviajan. On erittäin tärkeää, että ne ovat sopivan kokoisia ja istuvat hyvin päälle. Niissä täytyy voida kumarrella, kieriskellä lumessa ja liikkua monipuolisesti. Talvivaatteet onkin suunniteltu kaiken ikäisten lasten tarpeet huomioiden. Vähän vanhemmille lapsille on takkien ulkonäöllä paljon merkitystä. Tarjolla on voimakkaan värisiä, sekä hillitympiä talvivaatteita. Monet talvitakit on varustettu käytännöllisellä hupulla, jonka voi tarvittaessa poistaa. Niistä löytyy lyhyitä ja pidempiä malleja, joten takin voi valita omien käyttötarkoitustensa mukaan. Joissakin tuotteissa on helmassa resori, joka suojaa hyvin selkää. Talvitakit ovat täynnä upeita yksityiskohtia ja trendikkäitä värejä. Niiden materiaalit hylkivät kosteutta ja suojaavat tuulelta. Materiaaleina on käytetty mm. polyesteriä, polyamidia ja nailonia, joiden ominaisuudet ovat tunnetusti huippuluokkaa.