Takit

2 158 tuotetta

Lasten takit noudattelevat samaa trendien kiertokulkua kuin aikuistenkin. Urheilullisuus näkyy trendikkäiden takkien kirkkaina värityksinä ja teknisinäkin materiaaleina. Untuvatakit ja toppatakit ovat kokeneet uuden renesanssin ja niin ovat myös bomber-, baseball- ja farkkutakitkin, jotka kaikki löydät lasten takit -valikoimasta!

Laadukas talvitakki palvelee usein monta vuotta. Lapset kasvavat kuitenkin nopeasti ja takinvaihto saattaa olla edessä jo hyvinkin nopeasti. Onneksi hyvin palvellut laatutakki voi siirtyä myös seuraavalle sisarukselle, joka onkin ylpeä isomman sisaruksen takista. Laadukkaista materiaaleista valmistettu tyylikäs lasten takki pysyy aina ajankohtaisena. Erityisesti klassikot, kuten farkku- nahka- ja ulkoilutakit pysyvät aina lasten luottotakkeina.

Lasten takit lämmittävät koko vuoden

Talvitakki on lasten ja nuorten tärkein menopeli, sillä ulkoilua ei saa estää edes pieni tuulen vire tai kovakaan tuisku. Neon-värit, metalliset pinnat ja kuviot näkyvät untuvatakkien ja toppatakkien pinnoissa, ja niistä voi luoda trendikkään ilmeen farkkujen ja tennareiden tai lumisäällä ulkohousujen ja talvikenkien kanssa. Näyttävä trenditakki nähdään taatusti laskettelurinteessä ja pulkkamäessä, mikä lisää myös turvallisuutta.

Välikausitakeiksi sopivat tuulen ja veden kestävät juoksu- ja ulkoilutakit, jotka on viimeistelty vetoketjuilla, taskuilla ja hupulla, jonka voi näpsäkästi vetää pään yli, kun pipo on unohtunut kotiin. Ulkoilutakit näyttävät viileiltä myös farkkujen ja lenkkareiden kanssa. Parkatakki on pidempi ja sopiikin myös erinomaisesti tyylikkääseen ulkoiluun. Lämpimät maiharit, jotka ovat trendikkäät aikuisten muodissa, ovat kulkeutuneet myös lasten kenkämuotiin, ja sopivat parkan kanssa erinomaisesti.

Kevyemmät lasten takit, kuten farkku-, nahka-, baseball- ja bomber-takit voi kerrostaa välikausina rentojen logo-huppareiden tai villaneuleiden kanssa. Lämpimällä ilmalla ne sopivat täydellisesti nuorekkaaseen katutyyliin farkkujen, printti-t-paidan, farkkupaidan tai ruutupaidan ja tennareiden kanssa. Tytöt voivat yhdistellä tyttömäisiäkin mekkoja ja röyhelöitä urheilulliseen bomber- tai baseball-takkiin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Maassa, jossa vuodenajat vaihtelevat, takit eivät voi olla mitä tahansa palttoita. On selvää, että talven kovat pakkaset, viimat ja kosteat räntäsateet edellyttävät takilta lämmöneristyskykyä ja kosteudenpitävyyttä. Keväällä auringon alkaessa orastavasti lämmittää petollinen kevättuuli kuitenkin vaatii takilta tuulenpitävyyttä ja samalla keveyttä, vaikka se saa jo usein ensimmäiset pirteät värit ja toimii mielenkohottajan pitkän pimeyden jälkeen. Kesän helteet jättävät takin usein naulakkoon, mutta illan pimetessä kevyt pieni takki suojaa auringon ruskettamia olkapäitä. Syksyllä taas ilmat ovat hyvin arvaamattomia, ja takkien tulee olla mahdollisimman monikäyttöisiä tuulen, sateen ja lämmön vaihdellessa päivästä toiseen. Vuodenajat mahdollistavat sen, että voimme uudistaa vaatekaappimme ja itsemme monta kertaa vuodessa!

Lasten takit on ladattu erityisvaatimuksilla

Lasten takit käyvät läpi hieman erilaisen suunnitteluprosessin kuin aikuisten. Myös lasten kannalta vuodenajat aiheuttavat sen, että takkeja pitää olla monta erilaista, mutta niitä suunniteltaessa huomioidaan erityisesti lasten toiminnallisuus ja turvallisuus. Yksi tärkeimmistä asioista lasten takeissa on, että ne eivät saa aiheuttaa potentiaalista vaaraa esimerkiksi leikketelineillä leikittäessä. Lasten takit myös likaantuvat nopeasti, joten likaahylkivät ja vedenpitävät materiaalit ovat vallanneet takkivalikoimat. Päivien pimetessä lapsikin vaatii heijasteita ja usein ne ovatkin jo valmiiiksi huomioitu takeissa kivoina heijastinraitoina eri puolilla. Kuumana, aurinkoisena päivänä taas lapsen herkkä iho pidetään mielellään suojattuna, jolloin hengittävä luonnonkuituinen ohut takki täyttää tarkoituksensa loistavasti. Lasten takit, kuten muutkin vaatteet ovat kovassa käytössä ja kovassa rasituksessa, joten materiaalien laatu ja kestävyys tulee olla omaa luokkaansa. Lapsille myös on tarjolla ns. kaupunkitakkeja, jolloin sen remuamiseen tarkoitettu päiväkotitakin voi jättää kotiin, kun on aika lähteä kyläilemään tai juhlimaan.