21 tuotetta

Lasten urheilutennarit huokuvat huoletonta menoa, hyväntuulisuutta ja liikunnan iloa. Kaikkea, mistä hyvä lapsuus on tehty. Niiden designit vaihtelevat aikuisten tennareita imitoivista, klassisista malleista mitä mielikuvituksellisimpiin muotiluomuksiin, osa tennarityyleistä on puhtaasti urheilukäyttöön ja toiset enemmän vapaa-ajan kengiksi suunniteltuja. Molemmat tyylit täydellisiä osaksi aktiivisen lapsen pukeutumista.

Lasten urheilutennarit pitävät lapsesi liikkeessä

Hyvillä tennareilla on ilo liikkua. Urheilutarkoitukseen suunnitellut tennarit ovat paitsi kevyet ja pehmoiset myös teknisesti edistykselliset. Niiden hengittävyys on huippuluokkaa ja muotoilu urheiluun räätälöityä. Lasten tennareissa saattaa varman nyörityksen tilalla olla lapselle helppo tarranauhakiinnitys, jotta pienokainen voi pukea ja riisua itse tennarinsa. Varma ja joustava pohja auttaa tasapainon pitämisessä nopeissakin liikkeissä ja hyvä pohjakuviointi lisää tennareiden pitoa liukkailla pinnoilla. Säänkestävillä malleilla lapsi ulkoilee mukavasti myös sadekeleillä. Trendikkäät kanvaasitennarit on puolestaan mukava potkaista jalkaan aurinkoisina kesäpäivinä. Nämä arjen tyylikkäät yleiskengät sopivat lapsesi kaikkiin tyyleihin tyttöjen söpöistä hameasuista poikien streetwear-henkisiin huppari-collegehoususetteihin. Pojat voivat yhdistää tummat nahkatennarit jopa trendikkääseen pukuun.

Lasten urheilutennarit raikkaissa ja retroissa väriyhdistelmissä

Lasten pukeutuminen on usein värien juhlaa ja näin on useiden kenkienkin kanssa. Tennareiden kuoseihin mahtuu kaikkea piirroshahmoilla koristelluista kangaskengistä näyttäviä vauhtiraitoja sisältäviin nahkalenkkareihin. Sporttisissa malleissa kirkassävyiset tereet ja hauskasti tyylitellyt logot nousevat upeasti esiin kengän muusta värityksestä, varsinkin jos taustaväri on tehosteiden selkeä vastaväri. Herkullisilla karkkiväreillä värjätyissä tennareissa on paratiisisaaren tuntua tai karkkimaan makua. Tennareiden teemasta selviää, onko kengät enemmän tytöille vai pojille suunniteltuja, mutta monet tennarit ovat onneksi unisex-malleja, jotka käyvät yhtä hyvin molemmille. Kaikkein moderneimmissa malleissa on jopa pikku ihmisiä ilahduttavia valoefektejä. Nämä kengät valaisevat upeasti sekä lasten juhlien tanssilattian että sateen jäljiltä tummana kiiltävän kadun. Hienostuneeseen sporttityyliin voit yhdistää metallidetaljein koristellut lasten tennarit.

Tutustu myös