116 tuotetta

Lasten topit, nuo kerrospukeutumisen helmet, kuuluvat joka tytön ja pojan tärkeimpiin vaatteisiin. Niin hihattomat tank-topit, jotka sujahtavat mukavasti paksumman paidan alle kuin pitkähihaisetkin topit, jotka lämmittävät kauttaaltaan ihon välittömässä läheisyydessä. Kesäkuumalla kepeä toppi on ilahduttavan raikas ja hengittävä yksinäänkin, ilman puseroa tai takkia. Urheileva lapsi tuskin edes pärjää ilman tekniseen huippuunsa viritettyjä sporttitoppeja, jotka säätelevät vaatteen sisäistä lämpöä älykkäillä ratkaisuillaan.

Lasten topit osana toimivaa vaatetusta

Jos haluat lapsen nauttivan olostaan rennoissa ja mukavissa vaatteissa, täytä hänen vaatekaappinsa monikäyttöisillä topeilla! Vaihtele valikoimaa siisteistä ja simppeleistä perustopeista näyttävästi kuvioituihin printtipaitoihin ja ihanasti hengittäviin urheilutoppeihin. Anna lapsen mielikuvituksen lentää villeillä väriyhdistelmillä ja herätä hänen suosikkihahmonsa ja -kuvionsa henkiin topin kiehtovilla kuoseilla. Kun lapsesi kaipaa rauhallisempaa ulkoasua, hillitse lasten vaatteille tyypillistä, iloista ilmaisua tyylikkäillä, yksivärisillä topeilla. Eloisa alaosa on mainio pari pelkistetylle perustopille ja toisinpäin. Tosin lasten vaatetuksessa ei tarvitse olla liian huolissaan levottomasta ilmaisusta, kuuluuhan se pikkuväen luonteeseen aina toisinaan. Pehmoisilla luonnonmateriaaleilla, kuten puuvillalla, hellit pienten lasten ja nuorten herkkää ihoa. Puuvillatoppi tuntuu miellyttävän napakalta ja laskeutuu kauniisti säilyttäen vaatteen muodon. Kevyt ja ohut trikootoppi myötäilee vartaloa kuin toinen iho. Vartalonmyötäisen urheilutopin tekninen materiaali haihduttaa ylimääräisen lämmön ja kosteuden vaatteen sisältä, minkä ansiosta se myös kuivuu nopeasti pesun jälkeen ja on pian jälleen käyttövalmiina.

Lasten toppien lukuisat eri tyylit

Lasten topeissa koreilevat niin eläväiset värit, näyttävät detaljit kuin tyylikkäät logotkin. Toppien tyylit vaihtelevat tyttöjen pienistä spagettiolkaintopeista poikien väljiin, urbaania katutyyliä henkiviin huppareihin. On kaikkea huipputrendikkäistä, moderneista topeista klassisen tyylikkäisiin malleihin. Suosituimmat poikien topit saattavat olla malleiltaan perinteisiä, mutta värimaailmaltaan ja teemoiltaan aiempaa monipuolisempia. Tyttöjen topeissa on enemmän hulmuavaa helmaa ja runsasta röyhelöä, varsinkin juhlakäyttöön tarkoitetuissa yläosissa. Kellomainen peplum-toppi riittää muuttamaan tavanomaisen farkkuasunkin hemaisevaksi. Tiukat lasten topit näyttävät puolestaan upealta täyteläisten hameiden kanssa. Asun balanssia voi säädellä topin väljyyden lisäksi sen pituudella: pitkän ja kapean topin luonnollinen pari on polven yli ulottuvat shortsit, lyhyt toppi kaipaa kaverikseen pitkiä housuja tai hametta. Rannalle voi pukeutua pelkkiin minimittoihin, joissa on hauska vilistää villisti ja vapaasti.

Tutustu myös

Lasten topit ovat olennainen osa jokapäiväistä pukeutumista, niin kesällä kuin talvellakin. Topeista löytyy kaikenlaisia tyylejä ja malleja lapsille, joita on hyvä olla enemmän eri käyttötarkoituksiin sopiviksi, kuten tunikan tai neuleen alle, liikuntatunnille ja harrastuksiin. Lasten topit ovat suosittuja, koska ne sopivat moneen tyyliin ja koska niitä on helppo ja hauska käyttää, varsinkin kun lasten toppeja saa erilaisilla graafisilla ja värikkäillä kuvioilla. Tytöille tarkoitetut tunikatopit ovat kätevä asuvaihtoehto, jota tytöt rakastavat. Tunikatoppien pidemmän helman ansiosta niitä voi käyttää useilla tavoilla; rennosti farkkujen tai juhlallisemmin legginsien tai sukkahousujen kanssa. Pojille taas perustoppi käy hyvin pitkähihaisen puseron tai napitettavan paidan alle ja kun asuun yhdistää farkut on tyylikäs ja helppo asu koossa.

Lasten topit - perusosa vaatekaapin sisältöä

Topit ovat erinomainen vaihtoehto lapsille jokapäiväiseen pukeutumiseen. Zalandon verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman lasten toppeja, josta varmasti löytyvät topit niin arkikäyttöön, kuin juhlallisempaankin tarkoitukseen. Tietysti löydät Zalandosta myös muut lasten vaatteet, sekä kengät ja asusteet. Zalando tarjoaa aina ilmaisen toimituksen ja palautuksen, siksi kannattaa tilata meiltä. Tilatessasi tuotteet Zalandolta saat myös 30 päivän palautusoikeuden tilaamillesi tuotteille, jotta voit rauhassa sovitella tilaamiasi vaatteita.