Lasten urheilulliset uima-puvut

Suositut filtterit
37 tuotetta

Uiminen on ihana harrastus, ja kunnon uimapuku tekee siitä entistä hauskempaa ja mukavampaa! Lasten uimapuvut on suunniteltu pysymään päällä niin rantaleikeissä, uimisen harjoittelussa kuin kilpauintiradoillakin. Teknisesti laadukkaat uimapuvut tarjoavat joka vesipedon makuun sopivia kuoseja aina pastellisävyisistä fantasiakuvioista tummaan ja pelkistettyyn tyylikkyyteen. Tervetuloa tutustumaan lasten uimapukujen monipuoliseen ja värikylläiseen valikoimaan!

Lasten uimapuvut antavat vauhtia ja iloa nuorille uimareille

Uiminen kuuluu monen lapsen suosikkiharrastuksiin. Vedessä polskiminen tuo riemua kaiken ikäisille lapsille, ja yhä sulavampien uintitekniikoiden opettelu tarjoaa lapselle loputtomasti haasteita ja onnistumisen kokemuksia. Uiminen on myös varusteiden osalta ilahduttavan yksinkertainen harrastus, sillä uimari pärjää pitkälle pelkästään laadukkaan uimapuvun ja uimalasien avulla. Aktiiviuintiin kehitetyt lasten uimapuvut ottavat ominaisuuksiensa osalta vaikutteita kilpauintiasujen tekniikasta, jossa virtaviivainen ja napakasti istuva muotoilu kohtaa laadukkaat ja kestävät materiaalit. Malliksi voit valita esimerkiksi suorilla tai ristikkäisillä olkaimilla varustetun mallin, joka voi olla alaosasta joko lahkeeton tai lahkeellinen. Pidemmillä lahkeilla ja hihoilla varustetut uimapuvut sopivat erityisen hyvin suojaamaan nuorten uimareiden ihoa auringon säteiltä, ja myös moni aktiiviuimari valitsee mielellään virtaviivaisen, lahkeellisen mallin.

Värejä, kuvioita vai pelkistettyä sporttisuutta?

Lasten uimapuvuista voi löytää niin raikkaan pelkistettyä urheiludesignia kuin toinen toistaan värikkäämpiä kuoseja, joita koristavat esimerkiksi vauhdikkaat eläimet, runsaat kukkaset tai vahvat graafiset kuviot. Kilpauinnin designista vaikutteita ottavia lasten uimapukuja hallitsevat merelliset sinisävyt ja klassinen musta, joita tehostavat tunnettujen sporttimerkkien logot ja kirkkaat yksityiskohdat. Värikkäämpien kuosien ystävä valitsee uimapuvukseen joko selkeän yksivärisen mallin esimerkiksi kirkkaan pinkin tai keltaisen sävyssä tai lähtee seikkailemaan upeiden maisemaprinttien, moniväristen pallojen tai tähtien taikka trooppisten kasvikuvioiden maailmaan. Perheen pienimpien suosikkeja ovat puolestaan tutuilla piirroshahmoilla tai hauskoilla eläimillä koristellut uimapuvut, joihin pukeutuminen tuottaa iloa kerta toisensa jälkeen. Lasten uimapukujen erikoisuuksiin kuuluvat vyötäröille ommelluilla kellukkeilla varustetut pienten lasten uimapuvut, jotka varmistavat turvallisen polskuttelun uimataidosta riippumatta.

Tutustu myös