Lasten urheilualusvaatteet

52 tuotetta

Tahtoisitko lapsellesi huipputrendikkäät alusvaatteet aktiiviseen urheiluun ja arkielämään? Lasten urheilualusvaatteet näyttävät tyylikkäiltä ja tuntuvat napakoilta tyttöjen ja poikien yllä. Niissä on hauska harrastaa liikuntaa, mutta kyllä niiden päälle ajantasaiset arkiasutkin istuvat!

Käyttömukavuus on tärkeää kaikkein pienimpien lasten vaatteissa, niiden upea ulkoasu onkin siihen päälle pelkkää plussaa! Nämä tekniset alusvaatteet istuvat saumattomasti napakoiden ja tyylipuhtaiden urheilupaitojen sekä hyvännäköisten puseroiden kanssa. Siksi lasten urheilualusvaatteet voivat olla tyylitietoisten koululaisten jokapäiväinen valinta. Oletko sitä mieltä, että liikkuminen on ihanaa? Jos puet kivannäköiset urheiluliivit tyttöjen t-paitojen ja puseroiden seuraan, taivut, ojennat, kumarrat ja hyppäät ihan miten huvittaa! Täydellisesti istuvat liivit tekevät koululiikunnasta ja harrastuksista hauskoja ja huolettomia. Tahtoisitko ihanat legginsitkin yhteensopivalla ilmeellä? Parasta tietysti on, että tyttöjen alushousut ja poikien bokserit mahtuvat mukisematta tiukkojenkin merkkifarkkujen alle!

Lasten urheilualusvaatteet suunnitellaan erityisen näyttäviksi

Lasten urheilualusvaatteet saat lyhyillä sekä pitkillä lahkeilla ja hihoilla. Niissä on huippubrändien luomaa teknisyyttä, ylellistä istuvuutta ja ajantasaista ulkonäköä! Alusvaatteiden erottuvat kuosit piristävät kummasti kouluaamua! Ellet aina suosikaan huikeaa räväkkyyttä, toki joukosta hillitympääkin ilmettä löytyy. Tunnettujen tuotemerkkien logot ja tekstit kuuluvat luonnollisesti asiaan.

Lasten urheilualusvaatteet ovat saaneet energisen ja hehkuvan värimaailman, eikä värikylläisyydessä tosiaankaan ole pihistelty! Kirjavat kankaat ja kirkkaan väriset fantasiakuviot seuraavat viimeisintä urheilumuotia. Tummien ja yksiväristen vaatteiden ystäville on valittavana rauhallisempaa väritystä. Voit aina halutessasi piristää niitä erottuvan värisillä ylä- ja alaosilla.

Yhdistäisitkö tyttöjen ja poikien alusasuihin sukat, jotka ovat samaa tyyliä tai väritystä? Ehkä haluat niiden olevan vain tietyn suosikkibrändin suunnittelemat? Tahtoisitko sukkiin ja sukkahousuihin herkkiä ja hellyttäviä kuvioita? Niissä saattaisi olla myös pirteitä palloja, reippaita raitoja tai jopa elokuvien kivoja suosikkihahmoja.

Yhdistät helposti