Kesä ei aina tule kello kaulassa. Jos et aamulla osaa päättää, pitäisikö pikkuväen ottaa iltapäivän liikuntaharrastuksiin mukaan pitkät housut vai shortsit, kannattaa jumppakassiin pakata lasten urheilucaprit. Nämä rennot, puolipitkät housut ovat kätevä kompromissi, ja ne sopivat mitä parhaimmin niin ulko- kuin sisäliikuntaankin ja monenlaisiin leikkeihin.

Lasten urheilucaprit -valikoimasta löytyy kivoja malleja niin juoksutreeneihin, jumppatunnille kuin letkeään vapaa-ajan viettoonkin. Capreissa perinteiset verkkarit ovat saaneet ajankohtaisen päivityksen. Joustavat materiaalit ja puolisääreen ulottuvat lahkeet taipuvat monenlaiseen menoon ja jättävät jaloille reilusti liikkumavapautta. Reippaat värit, iloiset kuosit ja urheilumuodin huippumerkkien logopainatukset innostavat rauhallisempaakin lasta ja nuorta liikkumaan.

Lasten urheilucaprit railakkaaseen menoon

Urheiluvaatteiden ja varusteiden kirjo on nykyään varsin laaja– silti juniorit tietävät mitä haluavat. Lasten urheilucaprit ovat paitsi toimiva vaate liikuntatunneille ja -kerhoihin myös rennot ja tyylikkäät vapaa-ajan housut. Urheilukankaissa on nyt ihanan räväköitä kuoseja kaikissa sateenkaaren väreissä: selkeitä geometrisiä kuvioita, trooppisia kukkia tai hempeitä pilkkuja. Urheilunuoren päätettäväksi jää, haluaako korostaa railakasta asua vielä entisestään kimalletopilla tai merkkipaidalla vaiko mieluummin rauhoittaa yleisilmettä valkoisella t-paidalla.

Prinsessat ja prinssi – vaiko sittenkin Robin Hood ja Ronja Ryövärintytär? Kaikille metsien, kenttien ja liikuntasalien valloittajille löytyy istuvat ja omantyyliset housut lasten urheilucaprit-valikoimasta. Unelmankirjavat urheilutrikoot ovat omiaan tuomaan pikku sporttaajan esiin isommassakin joukossa. Hempeilymielinen liikkuja valitsee niiden pariksi vaikkapa pastellinvärisen funktiopaidan tai kivalla printillä varustetun t-paidan, lisää ruutia tuo musta bändipaita tai lempifutisjoukkueen pelipaita. Jos pikku ikiliikkuja haluaa mieluummin välttää ylimääräistä huomiota, hän voi valita perinteisemmät mustat verkkarit tai hillityn harmaat kukkacaprit. Iloisen värinen t-paita tai collegehuppari tuo niihinkin lisää riemua ja vauhtia.

Yhdistele ja sekoita