Suodatin

Lasten pitkät urheiluhousut

261 tuotetta

Tyyli on tärkeä asia, kun lapsi tai nuori etsii omaa identiteettiään. Myös aktiivinen liikkuminen ja urheilu ovat koko ajan läsnä lasten ja nuorten arjessa. On siis erittäin tärkeää, että urheiluvaatteet sopivat lapsen omiin mieltymyksiin. Lasten pitkät urheiluhousut tarjoavat huippuominaisuuksien lisäksi muodikasta ja sporttisen rentoa designia.

Moni nuori on jo löytänyt oman suosikkibrändinsä, ja nuorelle onkin tärkeää erottua omalla tyylillään. Nyt sporttinen tyyli ja urheilumerkkien superstarat ovat trendikkäitä – lasten pitkät housut, kuten verryttely- tai collegehousut ovat nyt yhtä sopiva valinta myös vapaa-ajan tyyliin kuin itse urheiluun. Löydät valikoimasta kaikki viimeisten trendien mukaiset pitkät urheiluhousut.

Lasten pitkät urheiluhousut sopivat urheilun lisäksi arkeen

Lasten pitkät urheiluhousut sopivat arjen luottovaatteiksi niin aktiivisesti urheilua harrastavalle lapselle kuin jokaiselle lapselle koululiikuntaan. Nyt verryttelyhousuja voi pitää myös vapaa-ajalla. Mustat ja harmaat, klassiset collegehousut ovat nyt todella trendikkäät. Kapeat lahkeet ja resorit lahkeensuussa ovat nuorisomuodin IT-juttu – legginseistäkin syntyy tyylikkään sporttinen tyyli tytöille. Verryttelyhousut eli colleget voi yhdistää niin hupparin, t-paidan ja bomberin, ruutupaidan kuin t-paidan tai neuleen kanssa.

Tuulta pitävät kangashousut sopivat urheiluun viileämmillä keleillä ja ovat oivalliset myös pihaleikeissä, ulkoillessa ja aktiivisissa ulkoharrastuksissa. Pienemmille lapsille talvihousut tai -haalari ovat must-hankinta. Haalari on helppo kiskaista ylleen, mutta toisaalta erillinen housut ja takki tarjoavat omalla tavallaan joustavuutta jo sen ikäisille lapsille, jotka välillä käyttävät pelkkäá takkia. Haalarit löydät pirteissä väreissä ja jopa suloisen pörröisenä sisä- tai välikäyttöön.

Lasten pitkät urheiluhousut ovat maltillisen värisiä – niiden design perustuu käytännöllisyyteen ja ajattomaan designiin neutraaleissa väreissä. Housujen tumman tai neutraalin sävyn voi raikastaa valkoisen paidan avulla tai lisäämällä tyyliin rutkasti väriä iloisen värisellä tai kuvioisella hupparilla tai paidalla.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista