Lasten urheiluhousut

1 060 tuotetta

Lapsilla on toisinaan niin kiire leikin ja liikunnan pariin, että hyvä kun ehtivät saada vaatteet päälleen. Joustavat lasten urheiluhousut ovat pikkuviikareillekin helpot pukea, ja ne mukautuvat jännittävän päivän uusiin tilanteisiin. Satoi tai paistoi, hyvät housut kestävät ja värittävät liikunnan riemua!

Mukavan urheiluharrastuksen löytymiseen voi kulua hieman aikaa, mutta sitten kun laji natsaa, niin oksat pois! Hyvin istuvat, hankaamattomat lasten urheiluhousut mahdollistavat täyden keskittymisen liikuntaan.

Raikkaat ja modernit lasten urheiluhousut

Herkulliset karamellit, rennonräikeät sateenkaaret vaiko sittenkin perinteisemmät mustat? Pikkukoululainen kyllä tietää, millaisissa housuissa haluaa mennä liikuntatunneille tai urheiluharrastuksiin. Tylsät pöksyt eivät motivoi liikkumaan, ja huonosti istuva malli ja kovat saumat aiheuttavat hankaumia.

Joustavat trikooverkkarit sopivat tosimenijän jalkaan niin leikkipuistoon kuin vaikkapa minimaratonillekin. Innokkaille kiipeilytelineiden valloittajille on parasta valita liukaspintaiset, kapealahkeiset lasten urheiluhousut, jotka eivät tartu kiinni matkalla vastaan tuleviin esteisiin. Mustat perushousutkin saavat uuden ilmeen, kun niiden kanssa pukee printtikuvioisen t-paidan tai raikkaanvärisen hupparin. Tosi juoksijalle kannattaa valita napakat trikoot modernein kuvioin ja niiden kaveriksi hikeä läpäisevä funktiopaita.

Lasten urheiluhousut sopivat kaikenlaisiin harrastuksiin ja vapaa-ajan viettoon. Innokas pikku tanssija valitsee mielellään ihonmyötäiset housut magentanvärisin vinoraidoin ja niiden pariksi mustan paljettipaidan ? vaiko sittenkin hieman röyhelöitä? Riippuu musiikista. Klassiset harmaat verkkarit ovat oiva vaate metsäretkille ja mökille, sähäkät printit ja signeeraukset tuovat näihin perinnehousuihin uuden päivityksen. Sadesäällä ne muuntuvat nopeasti mukaviksi sisähousuiksi, ja kastuneen t-paidan voi vaihtaa vaikkapa retrotyyliseen pallopaitaan tai pastelliseen hihattomaan. Tosi pikkumies lainaa isän kaapista polviin ulottuvan Iron Maiden -teepparin. Mikään ei pidättele pikkuväkeä, kun yllä on toimivat ja tyylikkäät lasten urheiluhousut.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua