Lasten laskettelu- & lumilautailutakit

Suositut filtterit
73 tuotetta

Lasten laskettelu- ja lumilautailutakit ovat täydellisiä valintoja kylmille ilmoille niin rinteisiin kuin niiden ulkopuolellekin. Nämä takit ovat ominaisuuksiltaan huippuluokkaa ja toimivat säänkestävyytensä ansiosta missä tahansa lasten ulkoiluaktiviteeteissa. Trenditietoinenkin lapsi löytää varmasti täydellisen takin omaan tyyliinsä upeasta ja monipuolisesta takkivalikoimasta. Värikkäät talviaktiviteetteihin suunnitellut takit tarjoavat sekä pojille että tytöille kaunista kuviomaailmaa, vahvoja värejä sekä herkullisia yksityiskohtia.

Upeat lasten laskettelu- ja lumilautailutakit talven parhaisiin hetkiin

Vahvat ja innovatiiviset väriyhdistelmät ovat tulleet jäädäkseen sporttimuotiin. Innovatiiviset kuvioyhdistelmät ovat valloittaneet myös lasten laskettelu- ja lumilautailutakit. Huippumerkit tarjoavat kaikki mitä huikeampia malleja lapsesi talvipäiviin. Takit ovat kehittyneet teknisiltä ominaisuuksiltaan aina vain paremmiksi ja monipuolisemmiksi, ja siten soveltuvatkin myös moneen muuhun menoon kuin vain lasketteluun tai lumilautailuun. Tilava ja suojaava huppu kuuluu suurimman osan takeista vakiovarusteisiin, mutta myös huputtomia malleja on saatavilla niitä etsivälle. Irrotettava huppu on loistava valinta sinulle, joka kaipaat takkiin vieläkin enemmän muunneltavuutta. Hupun karvakaulus antaa lisäsuojaa lapsen herkille kasvoille mutta on myös tyylikäs yksityiskohta talvipukeutumisessa. Tyylikäs lasketteluasu on helppo koota saman merkin yhteen koordinoiduista ylä- ja alaosista. Rohkea pukeutuja voi toki halutessaan valita täysin erilaiset housut ja takin, vain taivas on rajana yhdisteltäessä moderneja talviasuja.

Lasten laskettelu- ja lumilautailutakit – huippuunsa hiottua toiminnallisuutta sekä herkullisia värejä

Puuterisen pehmeät värit luovat takille tyttömäistä ilmettä, kun taas vahvat ja energisoivat väriyhdistelmät ovat usein niin tyttöjen kuin poikienkin mieleen. Täydellinen laskettelutakki kruunaa päivän rinteessä. Pelkästään se tunne, kun lapsesi saa ottaa esiin upean talvitakin kaapista, palauttaa kaikki talven riemukkaat tunteet takaisin. Tarkoitukseensa suunnitellut laskettelu- ja lumilautailutakit toimivat säässä kuin säässä. Pieni tihkusadekaan ei haittaa, kun varusteet ovat kunnossa, vaikka toki me kaikki toivomme laskettelupäiviltä aurinkoa ja pöllyävää lunta. Sää ei kuitenkaan saa olla esteenä lapsesi harrastukselle, joten hyvään takkiin kannattaa todella panostaa. Etsikää yhdessä lapsenne kanssa paras vaihtoehto upeasta takkivalikoimasta!

Yhdistele ja sekoita