Lasten urheilulaukut ovat tärkeä osa trendikästä urheiluasua. Niissä on suosittujen urheilubrändien innovoimaa tyylikästä muotoilua, joka sopii monenlaisten urheiluvarusteiden kuljettamiseen. Arvostamme näiden asusteiden toimivaa huippusuunnittelua, mutta annamme täydet pisteet myös urheilukassien sporttiselle ulkoasulle! Olipa lajisi sitten yleisurheilu tai jokin vauhdikas pallopeili, tarvitset käytännöllisen kassin treeneihin ja kisoihin. Näissä sporttisissa kasseissa kulkevat salille treenivaatteet, varusteet ja pelikengät. Ne tehostavat juniorien urheilutyylejä myös kuntoilussa tai retkeilyssä.

Lasten urheilulaukut hehkuvat huikeissa trendiväreissä – ne antavat pirteää ilmettä urheilutyyleihin

Urheilussa ei tarvitse ujostella voimakkaita värejä. Erilaiset urheilukilpailut ovatkin energisten sävyjen ja linjakkaiden sporttityylien täyttämiä tapahtumia. Kun valmistaudut jännittävään piiriotteluun, sujautat urheilukassiin piikkarit pituushyppyä, juoksulajeja ja keihäänheittoa varten. Tällaiseen reissuun kannattaa varata tarpeeksi suuri urheilukassi, johon sporttiset vaatteetkin vielä mahtuvat. Tyylikkään näköiset kassit on helppo yhdistää muodikkaiden urheilutoppien ja juoksutrikoiden sävyihin. Niillä voi nostaa esille verryttelypuvun näyttäviä tehosteita tai korostaa entisestään monivärisen asun eloisuutta. Myös huivit ja päähineet ovat otollisia kohteita räväköihin värileikkeihin. Lajien lomassa huolehdit tietysti myös hyvästä nestetasapainosta, joten modernisti muotoillun vesipullonkin täytyy mahtua upean urheilukassin syövereihin. Ulkopuolelle sijoitetusta sivutaskusta voi napata nopeasti kevyttä välipalaa. Se pitää voimia yllä tulevia urheilusuorituksia varten. Saatat kuitenkin kuljettaa kevyessä vetonauhalla suljettavassa treenikassissa vain jalkapallokenkiä tai koripallokenkiä kodin ja urheiluhallin välillä.

Urheilumuodin mukaiset kassit sopivat myös vapaa-ajan asujen kanssa yhteen

Lasten urheilulaukuista on tullut myös monikäyttöisiä arjen suosikkilaukkuja. Hyvännäköiseen kassiin pakataan keveät puserot, shortsit ja uimapuvut riemukasta kesäleiriä varten. Näissä kasseissa kulkevat myös kivannäköiset pyyhkeet ja pyjamat parhaan kaverin luo yökylään. Lasten urheilulaukut ovat saaneet kosteudelta suojaavia ja kulutusta kestäviä pintoja. Dual-zip tekee kassin avaamisesta kätevää – kun vetoketjut avautuvat molempiin suuntiin, urheiluvaatteet löytyvät nopeasti ja vähällä vaivalla. Kantohihnojen siirrettävät pehmusteet helpottavat pidemmän matkan taivaltamista esimerkiksi perheen patikkaretken pyörteissä. Niistä on hyötyä kannatpa kassiasi sitten olalla, selän puolella tai molemmista kantokahvoista. Joissakin lasten urheilulaukuissa on myös ilmastoitu kenkätila vaikkapa käsipallo- tai koripallokenkiä varten. Verkkomateriaalit pitävät sisällön raikkaana ja ovat samalla tyylikkään näköisiä yksityiskohtia. Näiden sporttilaukkujen kanssa voit yhdistellä näyttäviä urheilukenkiä myös muodikkaiden kuosien tai kirjavien tehosteiden mukaan.

Tutustu myös