Lasten pitkähihaiset urheilupaidat

150 tuotetta

Etsitkö laadukasta urheilupaitaa jalkapallonurmien tulevaisuuden lupaukselle, vauhdikkaalle pikku pikajuoksijalle tai nuorelle polkupyöräintoilijalle? Vai yksinkertaisesti kestävää ja mukavaa arkivaatetta, jossa kelpaa niin kilpaurheilla kuin kelliä sohvallakin? Tyylikkäät ja värikkäät lasten pitkähihaiset urheilupaidat sopivat niin sisä- ja ulkotreeniin kuin vapaa-ajan monikäyttöisiksi yleisvaatteiksikin.

Paras pitkähihainen urheilupaita tarjoaa lapselle samaan aikaan lämpöä ja hengittävyyttä, istuvuutta ja joustavuutta sekä klassista sporttitunnelmaa ja uusia urheilutrendejä. Lasten pitkähihaiset urheilupaidat on suunniteltu lasten mittoihin ja tyylivaatimuksiin sopiviksi. Oikeankokoinen paita ei purista tai hankaa vaan tukee urheilusuoritusta joustavalla ja miellyttävällä istuvuudellaan. Pitkät hihat suojaavat ulkona liikkuvan lapsen herkkää ihoa auringonsäteiltä, viileiltä viimoilta sekä oksien, neulasten ja hiekan aiheuttamilta naarmuilta.

Lasten pitkähihaiset urheilupaidat ? laadukasta sporttityyliä moneen makuun ja lajiin

Aktiivinen urheilu ja hikiliikunta asettavat urheilupaidalle paljon vaatimuksia, sillä paidan tulee tarjota lapselle sekä lämpöä että raikasta oloa. Teknisistä materiaaleista valmistetut urheilupaidat ovatkin parhaita valintoja etenkin kovaan treeniin, sillä ne siirtävät kosteuden tehokkaasti pois iholta ja tekevät näin liikuntakokemuksesta mahdollisimman miellyttävän. Tekniset paidat ovat lisäksi kevyitä ja pehmeitä iholla, ja niiden väriskaala vaihtelee aina perinteisestä mustasta urheiluvärien raikkaimpiin uutuuksiin.

Ikisuosittu klassikko pitkähihaiseksi urheilupaidaksi on tutulla sporttilogolla, suurella pelipaitanumerolla tai muulla näyttävällä printillä kuvioitu puuvillapaita. Puuvilla tarjoaa hengittävyyttä, lämpöä ja pehmeän luonnollista mukavuutta kaikkeen arkiliikuntaan, koulun liikuntatunneille ja pihaleikkeihin, ja aktiivisempaan liikuntaan sen alle voi halutessaan pukea esimerkiksi teknisen urheilupaidan t-paitamallisena. Farkkujen ja tennareiden kanssa puettuna pitkähihainen puuvillapaita on puolestaan trendikäs ja käytännöllinen arkivaate kouluun, harrastuksiin ja vapaa-aikaan.

Lasten pitkähihaiset urheilupaidat tekevät niin aktiivisesta arkiliikkumisesta kuin kilpatason treenistäkin mukavampaa, sujuvampaa ja monin verroin tyylikkäämpää.

Tutustu myös