Lasten urheilupuserot & -hupparit

286 tuotetta

Liikkuminen on olennainen osa lasten arkea, ja siksi onkin tärkeää satsata laadukkaisiin vaatteisiin, joissa liikkuminen sujuu mukavasti ja kevyesti. Myös muodikkuus alkaa kiinnostaa lasta tai nuorta viimeistään sitten, kun oma tyyli alkaa muodostua. Lasten urheilupuserot ja -hupparit tarjoavat väriä ja näyttävyyttä, joilla saa lisää vauhtia sporttiseen vapaa-ajan pukeutumiseen tai urheiluun.

Lasten urheilupuserot ja -hupparit sopivat niin skeittiramppien hurjapäille, reippaille futareille kuin sisäliikuntalajien taitajillekin. Lajista riippumatta, yhteistä näille harrastajille on, että urheilumuoti ja tyylikkyys kulkevat osana harrastusten täyttämää vapaa-aikaa. Ei ole väliä, kuinka vauhdikkaasti lapset lajeissaan kiitävät, mukavat ja laadukkaat vaatteet pysyvät menossa mukana.

Lasten urheilupuserot ja -hupparit ovat nyt SE juttu!

Rento urheiluhuppari toimii erinomaisesti pienempien lasten metsäleikeissä ja pihaseikkailuissa. Näyttävällä urheiluhupparilla saa myös täydennettyä urheilullisen vaatekokonaisuuden, kun hupparin valitsee samoissa värisävyissä muun vaatetuksen tai vain asusteiden tai kenkien kanssa. Urheilutrikoot, tossut ja t-paita suorastaan kaipaavat seurakseen pehmeää ja muhkeaa hupparia, jolla saa kruunattua sporttisen mukavan fiiliksen!

Tyylikkäät lasten urheilupuserot ja -hupparit sopivat erinomaisesti myös sporttiympyröiden ulkopuolelle. Nämä miellyttävät vaatevaihtoehdot eivät kiristä ja purista yllä, sillä ne on valmistettu pehmeistä materiaaleista sekä viimeistelty loistavin leikkauksin. Siksi urheilupuserot ja -hupparit sopivat myös pitkiin koulupäiviin, harrastusten pariin sekä vapaa-ajan viettoon. Koulupäivien asukokonaisuus syntyy suosikkimerkin skeittihenkisen hupparin, mustien farkkujen ja kangasloafereiden yhdistelmästä. Vapaa-aikaan sopivat kulutetuin sävyin väritetyt farkut, valkoiset varsilenkkarit sekä pirteän värinen urheilupusero. Kuumalla kesäsäällä farkut vaihtuvat kuviollisiin nilkkapituisiin capreihin tai kangasshortseihin ja yläosa ohuempaan collegepaitaan.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista