197 tuotetta

Lasten urheilupuserot ovat trendikkäitä ja mukavan tuntuisia luottovaatteita, jotka kuuluvat jokaisen aktiivisen lapsen vaatekaappiin. Monikäyttöiset ja kulutusta kestävät puserot sopivat urheilun lisäksi moneen muuhunkin menoon, kuten pihaleikkeihin, kouluvaatteeksi ja kotona puuhailuun. Mikä parasta, tyylistä huolehtiminen ei voisi olla helpompaa, sillä sporttiset hupparit ja puserot ovat aina muodissa!

Lasten urheilupuserot ovat kestävää muotia

Lasten urheilupuserot on suunniteltu kestämään liikkuvan lapsen käytössä. Ne pitävät lämpöä ja kuivuvat nopeasti, sillä puseroa pidetään usein niin urheillessa kuin liikunnan jälkeenkin. Laadukkaat materiaalit kestävät erinomaisesti kulutusta ja pesua, jolloin vaate säilyy ehjänä ja siistinä pitkään.

Sporttiset vaatteet ovat aina muodissa. Näyttävät logot ja kuosit sekä trendikkäät värit tekevät lapsesi pukeutumisesta tyylikästä – ja hauskaa! Lasten urheilupuserot istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta päällä. Hupparit ja colleget puetaankin mielellään kouluun, sillä niissä on helppo liikkua ja puuhata koko päivä. Tyylikkäimmät puserot ovat muotitietoista puettavaa myös kaupungille, synttäreille ja vanhemmilla lapsilla vaikkapa koulun discoon tai limubileisiin.

Urheilupusero on helppo yhdistää osaksi lapsesi monipuolista tyyliä. Pojilla hupparit ja colleget näyttävät hyvältä rentojen farkkujen kanssa, joiden kaveriksi sopivat trendikkäät tennarit. Skeittarihenkisen kokonaisuuden kruunaa ehdottomasti huippumuodikas lippis. Tyttöjen pukeutumisessa tyylikkäät urheilupuserot yhdistetään muodikkaasti farkkulegginseihin ja värikkäisiin sporttijalkineisiin. Rento yläosa voidaan pukea myös esimerkiksi shortsien tai suloisen farkkuhameen kanssa. Urheilullisissa harrastuksissa puseron kaveriksi sopivat pojilla verryttely- tai collegehousut ja tytöillä esimerkiksi urheilutrikoot.

Yhdistät helposti