Lasten urheilutakit & -liivit

Suositut filtterit
572 tuotetta

Onko sporttinen twist vähimmäisvaatimus lapsesi suosikkiasuissa? Lasten urheilutakit ja -liivit antavat ajantasaista ilmettä kaikkeen pukeutumiseen. Niissä on toisistaan poikkeavia vaihtoehtoja, joista se omaperäinen suosikkisikin löytyy!

Lasten urheilutakit ja -liivit sisältävät tunnettujen merkkien huippumuotia pihan pienille piipertäjille. Yhdistä niitä kuivan kelin verryttelyhousuihin, joiden päälle voit tarvittaessa vetäistä komeat kurahousutkin. Sandra Bullockin poika Louis luottaa sadekelillä Teräsmieheen. Tykkäisikö teidänkin perheen pikkuinen sadetakissaan pirteistä piirroskuvista? Pienillä ja isoilla koululaisilla on tietenkin myös omat hittivaatteensa. Esimerkiksi farkkuhaalari on hot! Tahtoisitko sen seuraan pörröisen fleecetakin vai olisiko kuoritakki kuitenkin kiinnostavampi?

Lasten urheilutakit ja -liivit täydentävät muodikkaan asun

Lasten urheilutakit ja -liivit ovat saaneet suoria ja kaarrettuja helmoja, eri tavoin istutetut hihat antavat oman ilmeensä vaatteille. Tahdotko muodikkaan kuviollisen ulkoiluilmeen? Takkien pinnoissa on suurten kuviopintojen räväkkyyttä ja somia pikkukuvioita. Myös meleeratut pinnat kiinnittävät katseen! Käytännölliset vetoketjut toimivat näyttävinä detaljeina tepsivien tehostesaumojen ja näyttävien nappilistojen joukossa. Haluatko hienon takkisi hupulla vai ilman? Jos huppusi sisäosassa on tehosteväritystä, voit hyödyntää sitä myös hatussa ja käsineissä.

Onko lempivärisi kirkas kuin karamelli vai viileä ja vaalea? Lasten urheilutakit ja -liivit myötäilevät muotivärejä, mutta hillittyä klassisuuttakin niistä löytyy. Vaatteissa on myös suloista hempeyttä sekä intensiivisen syviä ja herkullisia sävyjä. Tummien värien joukkoon on siroteltu tehokkaita huomiovärejä, joita voit valita vaikka tyylikkäisiin ulkoiluhousuihinkin. Niillä on lupa leikitellä mielin määrin myös asusteissa!

Lasten urheilutakit ja -liivit sopivat yhteen samanhenkisten ulkoilukenkien kanssa. Tennarit toimivat varmasti, mutta entäpä ballerinat tai avonaiset kengät? Voithan valita myös yhtenäisen kuvioteeman takkiin, huiviin ja jalkineisiin. Repuissakin on kuoseja ja rakkaita piirroshahmoja, joista voit napata villejä ideoita trendikkään asun tehostamiseen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista