Tahtoisitko lapsellesi menevää sporttityyliä aktiiviseen talviurheiluun ja urbaaniin ulkoiluun? Lasten urheilulliset talvitakit vastaavat vaatimuksiisi huipputrendikkäällä ilmeellään. Ne ovat ylellisen tuntuisia myös leikki-ikäisillä ulkoilijoilla. Tyylikkäät takit ovat hiihtoa tai laskettelua harrastavien muotifriikkien supersuosikkeja!

Puetko perheen tyttären päiväkotiin tai kouluun mahdollisimman muodikkaasti? Lasten urheilutalvitakit asettuvat luontevasti hyvännäköisten ulkoiluhousujen pariksi. Miksaa viehättävää vastapainoa urheilulliselle tyylille muiden vaatteiden tyttömäisillä laskoksilla ja hörhelöillä. Hienostelisiko tyttäresi kaksikerroksisella hameella vaikkapa pidemmän takin kanssa? Asuun käyvät tietenkin myös nätisti kuvioidut sukkahousut tai legginsit! Vanhemmat lapset voivat ottaa vinkkejä näyttävistä julkkistyyleistä. Liv Tyler on bongattu poikansa Milon kanssa kaupungilla, jossa näyttelijättären lasta lämmittää todella muhkea hupullinen toppatakki. Housuiksi on valittu poikamaiset ja suoralinjaiset chinot. Olisiko tämä juuri sopivaa tyyliä?

Lasten urheilutalvitakit lämmittävät muodikkaasti

Lämpimissä takeissa on yleensä korkea kaulus mutta usein myös mukava huppu antamassa ilmeikkyyttä aktiivisen urheilijan asulle. Tehosteina toimivat vetoketjut, joilla on tietysti myös oma hyödyllinen funktionsa. Niitä on sijoitettu vaatteisiin näyttävästi. Haluatko vetoketjusi ehdottomasti kontrastivärisenä vai takkiisi sointuvana? Takkien pinnoista löydät tikattua ja muhkeaa ilmettä vauhdikkaisiin talvilajeihin. Niissä on myös simppeliä tyyliä, joka houkuttelee asustamaan räväkämmin. Muodikkaat kuosit nousevat helposti esille tyylikkäästä joukosta. Ne hyväksyvät seuraansa yhteensopivia asusteita!

Takkien hillityt värit sointuvat erityyppisiin asukokonaisuuksiin. Toista niiden kontrastivärejä asun alaosassa, niin saat aikaan vaikka yhtenäisen lasketteluasun lumisille kumpareille tai rinteisiin. Haluatko kuitenkin nimenomaan erottua hillitystä joukosta? Tummia ja kirkkaita sävyjä kannattaa sekoitella leikkisästi ja luovasti!

Lasten urheilulliset talvitakit tarvitsevat seurakseen parin trendikkäitä talvisaappaita. Miellyttävätkö pitkät vai lyhyet varret enemmän? Etsi jalkineista muodikkaita kuoseja, joita voit toistaa päähineissä ja kaulaliinoissa. Voisivathan ne tietysti toistua vielä repussa tai laskettelulaseissakin!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista