Lasten uima- & ranta-asut

232 tuotetta

Lasten uima- ja ranta-asut kutsuvat väreillään vesileikkeihin rannalle tai torpedoimaan lähiuimahallin altaaseen. Valikoima kattaa niin lahjakkaan uimarin tekniset uikkarit kuin railakkaan vesipedon värikkäät biksut ja surffishortsit. Uinti on monen lapsen lempiajanviete, joten on tärkeää, että yllä on laadukas ja hyvin istuva uima-asu, joka ei hidasta vedessä kauhomista.

Lasten uima- ja ranta-asut uimahallin pikabaanalta meren kuohuun ja kesämökin laiturille

Suuntaako perheenne heti kesäloman startattua mökille nauttimaan leudon järviveden virkistävästä voimasta? Värikäs kokouikkari tai lyhyet uimahousut pitävät huolen siitä, että järvessä polskuttelu maistuu yhtä hyvältä joka kerta. Tai ehkä suuntaatte etelään, pakoon Pohjolan kylmää talvea aina kun siihen on mahdollisuus. Poikien surffishortsit on letkeä aurinkoisen ilman asu, johon ei tarvitse yhdistää muuta kuin sandaalit ja iloinen hymy. Snorklaamiseen, sukelteluun ja vesiurheiluun kannattaa varata kokouimapuku, jossa on pitkät hihat tai lahkeellinen uimapuku. Myös poikien polvipituiset uimashortsit tarjoavat hieman enemmän suojaa ja pysyvät tyrskyjen ratsastajan päällä kovassakin menossa. Aktiivinen uintiharrastaja arvostaa teknisiä materiaaleja ja tehokasta siluettia, joka ei hidasta vauhtia kauhoessa uimahallin altaassa uutta ennätystä. Lasten uima- ja ranta-asut sisältävät tunnettujen urheilu- ja surffimerkkien tehokkaita uikkareita ja uimahousuja jokaisen naperon makuun. Ne loistavat upeissa sävyissä ja kuvioissa, ja niissä on otettu huomioon myös UV-säteiltä suojaavat sekä suolaista merivettä ja klooria kestävät materiaalit.

Uimapedon lempparit iloisissa väreissä

Lasten uima- ja ranta-asut ovat ennen kaikkea käytännöllisiä asuja, jotka toimivat lasten vauhdikkaiden aktiviteettien tehostajana. Moni lapsi osaa kuitenkin arvostaa uima- ja ranta-asussaan sitä, että se on juuri oman näköinen. Nuoriso vaatii jo muodinmukaista uikkaria, jossa on kiva lompsia altaalle silloinkin, kun teini-iän kehon muutokset tuovat epävarmuutta olemukseen. Uimahalliin kannattaa valita yksiosainen uimapuku ja tiukat uimahousut. Surffihenkiset, väljät shortsit ja pienet bikinit sopivat paremmin rantatyyleihin. Lasten uima-asut hurmaavat erityisesti upeilla väreillä ja kuvioilla. Uimamuodissa värikkyys onkin valttia. Trooppinen kukkaloisto, savannihenkiset eläinkuosit, merityyliset raidat ja rusetit, ikoniset urheilumerkkien logot ja minimalistiset siluetit sekä hauskat röyhelöt tuovat lasten uikkareihin uniikkia ilmettä. Musta tai sininen on klassinen väri uimahallimuodissa. Energiset neonvärit ja pastelliset jäätelösävyt kuljettavat rantahietikolle ja saavat kesän maistumaan paremmalta.

Tutustu myös