Lasten verryttelypuvut

Suositut filtterit
180 tuotetta

Oletko etsimässä huippumuodikkaita mutta mielettömän mukavia asuja lapselle? Lasten verryttelypuvut ovat todellinen nappivalinta tähän tarkoitukseen! Niissä on sporttista huippumuotia pikkulapsille ja muotia rakastaville koululaisille.

Asuuko teillä vauhdikas pienokainen, joka tarvitsee trendikkäät ja toimivat vaatteet arkiseen menoon? Collegekankaiset verryttelypuvut tekevät pikkulapsen elämästä miellyttävää. Pehmeän tuntuiset ulkovaatteet näyttävät muodikkailta äidin kanssa kaupunkikierroksella. Niissä on ylellistä oleskella päiväkodin vireässä ilmapiirissä ja tietysti myös kotioloissa. Lasten verryttelypuvut tarjoavat kouluikäisille tutut pitkät hihat ja lahkeet. Testaa myös lyhyempiä lahkeita ja tai keveämpää yläosaa! Liikunnallisen asun paidaksi sopii mainiosti energiaa tihkuva urheilupaita. Jos tahdot erilaista räväkkyyttä, valitse printtipaita herättämään huomiota! Olisiko paidassasi herkän tyttömäisiä piirroksia sporttisen tyylin vastapainoksi? Ehkä haluatkin poikamaisen kuosin, jossa on mahtavia moottoripyöriä tai vaarallisia viidakon petoja!

Lasten verryttelypuvut edustavat huoletonta muodikkuutta

Lasten verryttelypuvut on leikattu istuviksi ja linjakkaiksi. Voit valita rentoon asuun tyylikkään pystykauluksen tai muodikkaan hupun. Tehostevetoketjut korostavat entisestään niiden sporttisuutta. Erilaiset taskut antavat urheilullista ilmettä vaatetukseen. Mitä kaikkea kuljetatkaan takkisi taskuissa? Ehkä tarvitset niihinkin vetoketjut. Erottuvat logot kertovat vaatteiden tasokkuudesta ja paljastavat tämänhetkisen suosikkibrändisi.

Ovatko värisuosikkisi hillittyjä vai tykkäätkö shokeerata kirkkaana hehkuvilla sävyillä? Jotkut lasten verryttelypuvut ovat saaneet erivärisen ylä- ja alaosan. Sitä kannattaa hyödyntää luovasti: esimerkiksi yläosien kanssa yhteensopivat pipot ja lippikset voimistavat haluamaasi värivaikutelmaa.

Tuoko koko perheen retkeilyharrastus kaivattua virkistystä vapaapäiviin? Metsässäkin voi olla muodikas! Upeat vaelluskengät ja lasten verryttelypuvut ovat oiva pari luonnon helmaan. Kyllä sporttivaatteissa kaupungillekin kelpaa mennä. Tyttöjen ja poikien katutyyliin käyvät tennarit, joissa on kirjava kuosi tai verkkomaista pintaa. Heitä olalle vielä näyttävä reppu. Olisiko siinä fantasiakasvien kauneutta tai ihania eläinhahmoja tutusta suosikkielokuvasta?

Yhdistele ja sekoita