Lasten vaellus- & retkeilykengät

Suositut filtterit
378 tuotetta

Muistatko loputtomat retket takapihan metsikössä tai ahkeran majanrakennuksen lähikallioiden varjoissa? Parasta kuitenkin olivat ne kengät, joista vesi ei päässyt läpi, eikä kylmä kipristyttänyt varpaita ja kotimatkakin taittui kuin neljän peninkulman saappaissa - yhdessä hujauksessa. Lasten vaellus- ja retkeilykengät varmistavat, että ulkoilu ja aktiivinen liikkuminen jäävät elämään kauniina muistoina.

Lapsilla on kyky nähdä asiat aina tuoreesta näkökulmasta. Leikkipuisto on suuri taistelutanner, jossa taistelevat maailman upeimmat supersankarit, lähin metsä on täynnä ties mitä otuksia, joiden luona täytyy vierailla tuon tuosta ja koulun piha, no, siellä vasta melskettä riittää. On siis tärkeää, että kengät ovat vahvat, kestävät ja univormultaan supercoolit - kuin supersankarit - ja lapsesi arvoiset.

Lasten vaellus- ja retkeilykengät kestävät rajuimmatkin pihaleikit

Ne kuljettavat lapsen taianomaiseen ihmemaailmaan ilman että jalat väsyvät. Niissä on vahvat kulutusta kestävät pohjat. Ne ovat tukevat myös malliltaan, olivat ne sitten matala- tai pitkävartiset. Niissä liikkuminen vaikeassakin maastossa - kivikossa, metsikössä, kallioilla - onnistuu turvallisesti ja tukevasti. Ne on tehty kestävistä materiaaleista. Tarkka design tekee niistä vesitiiviit, joten sadesääkään ei leikkejä tai ulkoilua näissä kengissä pysäytä.

Värikkään energiset tehostevärit - muun muassa lime, turkoosi ja oranssi - tuovat kenkiin nuorekkaan fiiliksen, jonka ansiosta ne on helppo yhdistää farkkumuotiin. Käytä tehostevärejä asun ainoana väripilkkuna tai yhdistä lookiin samanväriset asusteet - pipo, huivi ja hanskat - tai pusakka. Nauhojen kanssa ei tarvitse sotkea tai niihin kovassa vauhdissa kompastua, sillä niissä on näpsäkät vetonauhat.

Lasten vaellus- ja retkeilykengissä ei vauhti hidastu!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista