126 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos rakastat italialaisen muodin kepeyttä ja välimerellistä tunnelmaa, aito Laura Biagiotti on täydellinen lisä merkkivaatteiden kokoelmaasi. Yhden perheen ompelimosta alkanut muotimerkki on kasvanut yhdeksi Italian tunnetuimmista designbrändeistä ja nauttii suurta suosiota myös saapasmaan ulkopuolella. Vaatemerkki suunnittelee lähes kaikkea mahdollista aikuisten ja lasten vaatteista silmälaseihin, tuoksuihin ja alusvaatteisiin. Erityisen suosittuja ovat myös brändin henkeäsalpaavat jalkineet.

Laura Biagiotti – muotia con amore!

Pääsuunnittelijansa nimeä kantava Laura Biagiotti on noussut asemaansa aidolla intohimolla muotia kohtaan. Vaikka yritys on laajentunut erääksi Italian suurimmista muotitaloista, perheyritystausta näkyy edelleen. Laura on edelleen itse puikoissa, mutta tärkeässä roolissa yrityksessä toimii myös hänen tyttärensä Lavinia. Menestyksen salaisuus piillee kauniiden ja innovatiivisten designien lisäksi myös laadukkaissa materiaaleissa. Biagiottia onkin nimitetty Kamirin kuningattareksi – eikä suotta. Muotitalo on ehtinyt käyttää tuotteisiinsa huikaisevat 50 000 kiloa korkealaatuista kasmirvillaa. Erityisesti tuota hienoa materiaalia kuluu brändin ylellisiin ponchoihin ja omaperäisiin villamekkoihin ja villapaitoihin.

Laura Biagiotti vie sinut kenkämatkalle saapasmaahan

Italia yhdistetään nahkasaappaisiin paitsi maantieteellisen muotonsa myös ensiluokkaisen kenkäteollisuutensa ansiosta. Omalta osaltaan italialaisten kenkien voittokulkua on ollut vauhdittamassa myös Laura Biagiotti, jonka upeat jalkineet herättävät kiinnostusta kaikissa kenkämuodin ystävissä. Laura Biagiotin mallistoihin kuuluu kaikenlaisia kenkiä, mutta erityistä huomiota herättävät hänen korkokenkänsä ja sandaalinsa. Painovoimaa uhmaavilla koroilla varustetut remmisandaalit sopivat täydellisesti yhteen muotitalon henkäyksenkeveiden ja runsaskuosisten kesämekkojen kanssa. Täydelliset kengät voivat kuitenkin olla myös matalapohjaiset loaferit tai hopeanhohtoiset tennarit. Myös perheen pikku bambina saa omat unelmakenkänsä, jotka Laura Biagiotin tapaan ovat kukkasilla kuorrutetut tai strassinhohteiset. Anna Laura Biagiotin esitellä sinulle italialaisen muodin parhaat palat!

Yhdistät helposti