Mallisto

Le Tanneur loi ensimmäisen luksustuotteensa Sans Couture -lompakon vuonna 1898. Sen jälkeen se on niittänyt mainetta naisille ja miehille suunnatuilla nahka-asusteilla. Designermerkin huippumuotiin on alusta alkaen liittynyt lupaus poikkeuksellisen hyvästä laadusta. Siksi haluamme panostaa tähän tasokkuuden ja luovuuden kombinaatioon, josta tulevaisuuden klassikot syntyvät! Kokeneen designertiimin virheetön huippumuoti koostuu korkeista standardeista ja huolella valituista materiaaleista. Meitä viehättävät myös laukkujen ja lompakoiden upeat yksityiskohdat.

Le Tanneur on hienostunut nahka-alan ammattilainen

Tiedämme, että naisten eleganteilla asusteilla on paikkansa bisnesmaailman pyörteissä. Jos haluat olla chic, sijoita sulavalinjaiseen merkkilaukkuun. Mikä pistää silmään, jos kelaamme taaksepäin menneiden vuosikymmenten laukkumuotiin? Tämän huippubrändin hillitty tyylikkyys kantaa läpi muodin villien vuosikymmenten! Sen suunnittelussa leikitään hallitusti erilaisilla muodoilla ja väreillä. Nämä modernit klassikot peilaavat täydellisesti räätälöityjen mekkojen ja bleiserien linjakkuutta. Käsilaukkujen ja ostoskassien selkeys istuu silti hyvin tämän hetken statement-hihoihin, runsaisiin röyhelöhelmoihin ja kirjaviin kankaisiin. Joskus tarvitsemme naisten designerlaukkujen pariksi tavallista rohkeammat kengät hillityn tyylin tasaisuutta rikkomaan. Liikemiehen premium-salkku on olennainen osa edustavaa bisnestyyliä. Tämän huippumerkin miesten laukut ovat katseen kestäviä kumppaneita tärkeissä neuvotteluissa. Jos tarvitset bisnespukuusi silkkisolmion, täydennä asua vielä ylellisellä vyöllä. Laadukkaasta nahasta valmistettu merkkilompakko antaa edustavalle tyylille täydellisen loppusilauksen. Se on mukava ottaa esille bisneslounaalla tai teatterin lämpiössä.

Huippusuunnittelijoiden luomuksissa yhdistyvät estetiikka ja nahan käsittelyn erikoisosaaminen

Le Tanneur luo tasokasta luksusmuotia tyylitietoisille naisille ja miehille. Hienostuneen ulkoasun lisäksi huippumerkki panostaa erityisen huolelliseen toteutukseen – vasta taiteellisuuden ja perinteisen käsityötaidon yhdistäminen johtaa täydelliseen lopputulokseen! Pienetkin asiat helpottavat päivittäistä elämää. Niitä ovat myös lompakon korttitaskujen vinosuuntainen muoto tai olkahihnojen pituuden säätömahdollisuus. Kun elämä on muutenkin kiireistä, haluamme löytää avaimen tai puhelimen nopeasti laukusta! Luksuslaukkujen kätevät taskut pitävät urbaanin kulkijan tavarat järjestyksessä. Löydät joukosta pyöreää ja kulmikasta muotokieltä, jolla voit leikitellä asiallisessa toimistoasussa. Le Tanneurin detaljit ovat varmoja katseenvangitsijoita. Kiinnitysmekanismeiksi on laitettu retrohenkisiä solkia ja modernia metallinkiiltoa, kuten ilmettä antavia vetoketjuja. Katsojan silmä lepää tehostesaumoissa ja pyöristetyissä kantokahvoissa. Tämän luksusmerkin värimaailmaan voi luottaa vielä pitkään, sen värit ovat klassisen kauniita. Ne vahvistavat kepeiden asiatyylien eleganssia tai rauhoittavat boheemeja asukokonaisuuksia.

Yhdistele ja sekoita