accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Lee-farkut

Väri
Hinta
Vyötärön korkeus
170 tuotetta
  • 1
  • 2

170 tuotetta
  • 1
  • 2

Lee-farkut

125-vuotias Lee on brändinä yksi farkkumaailman kolmesta suuresta nimestä, ja alansa ehdottomia pioneerejä. Lee-farkut on tehty sopimaan jokaiselle vartalotyypille; housujen käyttömukavuus on omaa luokkaansa ja vartaloa imartelevat leikkaukset saavat sinut näyttämään paremmalta kuin koskaan. Brändillä on huikea määrä malleja eri käyttötarkoituksiin ja tyyleihin. Lee on tunnettu korkealaatuisista farkuistaan, jonka vertaisia tulee harvoin vastaan keskihintaisten farkkujen kategoriassa. Uudistusmielinen Lee on käynyt läpi farkkuhistorian kaikki vaiheet aina työmiesten housuista 50-luvun kapinalliseen nuorisomuotiin; nykyisin Lee-farkut ovat yksilöllisen pukeutumisen kulmakivi – todellisille seikkailijoille ja oman tiensä kulkijoille.


Täydellisten farkkujen metsästys


Lee-farkut tarjoavat jotakin jokaiselle. Eri leikkauksin varustetut farkut sopivat erilaisille vartalotyypeille ja eri tyyleihin. Värimaailmasta löytyy niin perinteistä denim-sinistä, mustaa ja harmaan eri sävyjä kuin rohkeampia kirkkaita värejä ja kulutuspintaakin. Täydelliset perusfarkut kannattaa valita sinisen sävyisenä tai mustana, jolloin ne sopivat melkein joka tilanteeseen. Kirkkailla väreillä tuot esiin villimpää puoltasi ja käännät taatusti katseita vaihtaessasi vapaalle. Kulutuspinta sopii rentoon ja huolettomaan tyyliin kun taas tummat, siistit farkut käyvät jopa töihin ja toimistoon, esimerkiksi bleiseriin yhdistettynä. Bootcut-leikkaus on naisilla elegantin tyylikäs korkokenkien kanssa, miehillä tämä moderni leikkaus sopii esimerkiksi bootsien kera; skinny ja slim fit -leikkauksin korostat nuorekkaasti vartalosi linjoja. Relaxed-istuvuus tarjoaa täydellistä mukavuutta huolettomaan oloiluun. Tapered-malli on leikkaukseltaan kartiomainen, jonka ansiosta farkkujen lantio-osaan jää sopivasti tilaa, mikä lisää käyttömukavuutta erityisesti miesten farkuissa, mutta lahkeet ovat silti muodikkaan kapeat. Suora istuvuus sopii melkein jokaiselle vartalotyypille ja toimii monipuolisesti eri tilanteissa, myös hillityssä pukeutumisessa.

Yksilöllisen varma valinta

Lee-farkkujen laaja väri- ja mallivalikoima mahdollistaa oman suosikin löytämisen jokaiselle farkkujen ystävälle. Lee-farkut toimivat niin osana tyylikästä arkipukeutumista kuin viihteelle heittäydyttäessäkin. 50-luvulla Lee oli nuoren kapinallisen valinta eikä aika ole nujertanut merkin viehätysvoimaa. Mallien monipuolisuus takaa Leen kuulumisen niin nyky-rokkarin, skeittipuistojen kingin kuin toimistokonkarinkin vaatekaappiin. Lee-farkut toimivat pukeutumisen peruspilarina, jota voit yhdistellä printtipaidasta ja tennareista aina bleiseriin ja nahka- tai korkokenkiin, mallista ja tyylistä riippuen. 125-vuotias Lee on brändinä ajaton ja siksi aina varma valinta. Lisäksi hyvät farkut kestävät käyttöä. Farkkujen tosiystävä hankkii useamman parin, vaikkapa rennompaa vapaa-ajalle ja hillitympää töihin, tai sitten useampaa räväkkää väriä, sillä paljon muuta et tyylisi tueksi tarvitse.