Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Pituus
832 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Legendaarinen Lee on farkkumerkki, joka kuuluu jokaisen denimin rakastajan vaatekaappiin! Merkin kohdalla voi todellakin puhua kestosuosikista: nämä farkut ovat markkinoilla jo kolmatta vuosisataa. Yritys perustettiin vuonna 1889. Silloin myyntiin ilmestyivät brändin farkkuhaalarit ja takit.

Farkkuhaalarit olivat taannoin työvaate, ja farkkumerkistä tuli työvaatteiden ykkösvalmistaja. Myöhemmin osaamista alettiin hyödyntää vapaa-ajan vaatteidenkin saralla. 70-luvulla tyylikkäimmät nuoret ja aikusetkin vetivät jalkaansa juuri tämän merkin farkut! Farkkujen lisäksi brändi valmistaa paitoja, farkkutakkeja ja esimerkiksi mekkoja. Valikoima on yhdistelmä perinteistä designia ja uusia tuulia – Lee on aina ajan tasalla. Farkkuhaalareitakin merkki valmistaa edelleen!

Lee – denimiä parhaimmillaan

Naisten Lee-valikoima on denimin ystävän paratiisi. Tarvitsetko uudet farkut? Tarjolla on niin huippumuodikkaita, aavistuksen lyhytmittaisia slim fit -malleja kuin rennon hurmaavia boyfriend-mallejakin. Yhdistä niihin saman merkin makea toppi, ja olet luonut hetkessä tyylikkään asukokonaisuuden! Erilaisilla farkkukankailla leikittely kuuluu myös merkin vahvuuksiin. Voit siis sonnustautua denimiin päästä varpaisiin. Kokeile esimerkiksi mustia farkkuja sekä valkaistua huipputrendikästä farkkuliiviä tai ohutta farkkupaitaa. Ohuesta denimistä syntyvät myös kesäiset, huolettomat farkkumekot, -hameet ja -shortsit.

Lee on myös miesten luottomerkki. Mallistosta löytyy kapeita, trendikkäitä farkkumalleja, sekä siistejä suoria farkkuja. Raikas, klassisen ajaton asukokonaisuus syntyy Leen mustista laatufarkuista ja kauluspaidasta. Astetta rennompi tyyli luodaan puolestaan käyttämällä sinistä denimiä ja perinteisiä, mutta taas huippumuodikkaita ruutupaitoja. Laatuflanellin ja tukevan denimin yhdistelmä ei yksinkertaisesti voi mennä pieleen! Brändin valikoimissa on myös katumuotiin kuuluvia kulutettuja farkkuja, joiden seuraksi sopivat niin hupparit kuin t-paidatkin. Makea kontrasti syntyy, kun yhdistät kivipestyihin tai kulutettuihin farkkuihin siistin yläosan! Klassikon asemassa eivät ole ainoastaan merkin farkut, vaan tietysti myös tyylikkäät farkkupaidat.

Lee on varma valinta, kaipasit sitten ajatonta tai huippumuodikasta denimiä. Muuta ei historialliselta merkiltä voisi odottaakaan!

Yhdistät helposti