Mallisto

16 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Legend on tuotemerkki, joka valmistaa näyttäviä rockhenkisiä asusteita. Vuonna 2007 perustetun tuotemerkin laukut, vyöt, lomapakot ja korut ovat laadukkaita ja uniikkeja. Tuotteista huokuu perinteinen käsityöhenki, ja korkealuokkaiset materiaalit puhuvat puolestaan. Legend ammentaa inspiraationsa designiin niin luonnosta kuin urbaanista elämästä, teollisuudesta ja trendeistä. Merkin laukuissa ja vöissä yhdistyvät laadukas italialainen nahka ja särmikkäät detaljit, sekä rockhenkinen, mutta naisellinen design. Tämän näyttävän tuotemerkin laukut, vyöt ja lompakot on helppo yhdistää täydelliseksi asustekokonaisuudeksi. Legend haluaa tarjota särmikkäitä, mutta samanaikaisesti naisellisia asusteita moderneille naisille, jotka haluavat asusteidensa viestittävän sanoja kuten, vapaa, itsenäinen, radikaali, oman tiensä kulkija ja persoonallinen.

Legend-asusteet tuovat särmää jokaiseen asuun ja tilaisuuteen

Legend on hollantilainen tuotemerkki, jonka asusteet huomataan. Maanläheiset ja luonnolliset värit yhdistettynä parhaisiin materiaaleihin ja mielenkiintoisiin detaljeihin tuovat Legendin laukkuihin ja vöihin näyttävyyttä sekä särmää. Lisäksi tämän trendikkään ja luonnonläheisen, mutta urbaanin, tuotemerkin asusteet tuovat hurmaavaa särmikkyyttä jokaiseen asukokonaisuuteen. Legendin laukkumallisto tarjoaa räväkän tyylikkäitä laukkuja niin arkeen kuin juhlaan - aina shopping bagista olkalaukkuihin, käsilaukkuihin ja iltalaukkuihin. Legend-lompakot on suunniteltu sointumaan yhteen laukkujen kanssa, ja metallidetaljein koristetut nahkaiset rannekorut noudattavat samaa näyttävää, mutta naisellista designia, joka on tälle hurmaavalle tuotemerkille tavanomaista. Tiesithän, että Zalandolla on kattava valikoima tyylikkäitä, trendikkäitä ja laadukkaita asusteita arkeen ja juhlaan, ja meiltä löydät myös tämän upean hollantilaisen tuotemerkin. Tuot helposti hieman itsevarmaa särmää pikkumustaan ja farkkutyyliin Legendin asusteilla.

Legend tuo palan hurmaavan särmikästä asustemuotia vaatekaappiisi

Legend tarjoaa monia hurmaavia laukkuja, vöitä ja koruja naisille sekä miehille. Laadukkaat materiaalit, näyttävät detaljit, sekä persoonallinen design ovat tuotemerkin käyntikortti. Legend-tuotemerkin asustemallistosta löydät uniikin ja näyttävän laukun tai vyön päivään toimistolla, arkeen ja vapaa-aikaan sekä juhlaan. Asusteilla voi muutamassa minuutissa muuttaa asujen ilmettä aina hienostuneen särmikkäästä businesslookista rajuun festarityyliin. Legend on tuotemerkki, jonka asustevalikoimasta löydät täydelliset asusteet tyyliin kuin tyyliin ja jokaiseen tilaisuuteen. Legend on samalla kertaa urbaani ja luonnonlapsi, herkkä ja raju, tyylikäs ja särmikäs. Legend on oman tiensä kulkija – tämän rohkean ja persoonallisen tuotemerkin asusteet odottavat sinua Zalandolla.

Yhdistät helposti