Tanskalainen Legends on kiinnostava nuori brändi, joka luo alleviivatun minimalistista muotia urbaanin miehen makuun. Se yhdistelee suunnittelussaan kalifornialaisen rentoa ja toisaalta skandinaavisen puhdasta designia, joten sen vaatteita on helppo yhdistellä eri makuihin sopivaksi. Löydät valikoimasta ajattoman tyylikkäät vaatteet, asusteet ja kengät, jotka on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista.

Legends uudistaa klassikot

Legends fiilistelee rennolla ilmeellä ja toisaalta on jättänyt vaatteista pois kaiken ylimääräisen. Mitäpä ylimääräistä mies vaatteissaan tarvitsisikaan, kunhan niissä korostuu laadukkuus, käyttömukavuus ja trendikkään tyylikäs ilme. Legends lyö modernin leimansa miesten vaatekaapin klassisiin suosikkeihin, kuten chinoihin, kauluspaitoihin ja takkeihin. Nuorekkaan brändin käsittelyssä klassikkojen estetiikasta tulee huolettoman moderni, minkä ansiosta ne sopivatkin niin klassisen eleganttiin, retromuodista inspiroituvaan kuin skeittivivahteiseen tyyliin. Legends pysyttelee hillityssä värimaailmassa, mikä tekee sen vaatteista entistä monikäyttöisempiä ja ajattomampia. Mustan ja valkoisen lisäksi sininen, harmaa, ruskea ja beige varmistavat, että niitä on helppo yhdistellä keskenään ja muiden vaatekaappisi vaatteiden kanssa.

Legendsin vaatteista luot helposti asukokonaisuuden jokaiseen haasteeseen

Legendsin valikoima kattaa kaiken, mitä moderni mies tarvitsee selvitäkseen viikon tyylihaasteista. Klassiset chinot ovat monipuoliset housut, sillä ne sopivat niin toimistolle kuin iltalookiin. Valitse toimistolle raamikas kauluspaita ja iltalookiin alleviivatun minimalistinen t-paita. Jalkaan voit laittaa niin rennot loaferit kuin sporttisemmat tennarit. Hillitty kuviointi paidassa tuo persoonallisen leiman siistiin tyyliin. Minimalistisessakin tyylissä voit hyödyntää vastakohtien hallittua kontrastia. Ehkä olet innostunut muodikkaasta athleisure-tyylistä ja haluat ripotella sporttisia elementtejä tyyliisi ja pitää sen silti klassisen eleganttina. Yhdistä esimerkiksi rento bombertakki ja tennarit prässeillä terästettyjen kangashousujen tai puvunhousujen ja kauluspaidan kanssa. Tai yhdistä rennot farkut ja collegepaita räätälöityyn villakangastakkiin. Oli tyylimieltymyksesi mikä tahansa, Legends-vaatteet on helppo tie modernin herrasmiehen onnistuneeseen tyyliin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua