Mallisto

153 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

LEGO on jaksanut ihastuttaa sukupolven toisensa jälkeen leluillaan, joten merkin vaatteiden suosio ei yllätä. Yritys haluaa kannustaa lapsia olemaan lapsia, ja vaatteet kestävät hurjemmatkin miekkataistelut, metsäseikkailut ja majanrakennusprojektit. Mikä parasta, leikit voi kokea oman suosikkihahmonsa kanssa. Printeissä esiintyvät aina uusimmat LEGO-universumista tutut hahmot, jotka villitsevät nappuloita.

LEGO wear, joka perustettiin 1993, valmistaa vaatteensa aina turvallisuus ja käyttömukavuus edellä. Vaatteiden suunnittelussa ja materiaaleissa on otettu huomioon niiden toiminnallisuus kunkin ikäryhmän mukaisesti ja ne on tehty kestämään aikaa ja useita pesukertoja. Helposti suljettavat napit, nepparit, vetoketjuhihnat ja avoin kaula-aukko helpottavat lapsen pukeutumista ja kannustavat tätä "pystyn kyllä itse" -ajatteluun. Materiaalien kemikaalipitoisuudet ovat reilusti alle sallitun määrän, eikä haitallisia kemikaaleja käytetä lainkaan.

LEGO - ja pukeutuminen on hauskaa ja helppoa!

Merkin design tuo mieleen LEGO-ukkelit, värit ovat voimakkaita ja kuvioinnit yksinkertaisen selkeitä. Lasten pukeutuminen on parhaimmillaan, kun se on mutkatonta ja helppoa. Paita ja housut pitää saada päälle nopeasti, jotta ennättää rientää leikin ihmeelliseen maailmaan heti aamusta alkaen. Printti-t-paidan tai collegepaidan voi vetää ykkösellä päälle ja kaveriksi sopivat peruskangashousut tai slim fit -farkut. Kesäkuumalle valikoima tarjoaa värikkäitä shortseja, joiden taskuihin saa sujautettua helposti kännykän, karkkirahat tai kotiavaimet. Uimarannallekaan ei tarvitse lähteä ilman kunnon uimavarusteita. Valikoimasta löydät uimashortsit ja UV-suojatut uimapuvut. Ja ethän unohda lippistä, joka suojaa auringolta ja on samaan aikaan tärkeä osa tyyliä!

Sadekelien piristykseksi merkki on luonut iloisen värisiä sadevaatteita. Kun on kunnon sadehaalarit ja takki, ei tarvitse jäädä ikkunalle haaveilemaan pihaleikeistä. Merkin talvihaalarit pienemmille sekä laskettelutakit ja -housut vähän isommille ovat nekin yhtä väri-ilotulitusta. Heijastimet ovat ulkovaatteissa paikoillaan ja huppu suojaa niskan ja pään viimalta. Tiukalla pakkasella haalarin alle voi sujauttaa raitaisen fleecetakin. Uni on lapsen tärkein energianlähde, LEGOn hauskoissa pyjamissa höyhensaarille matkaa joutuisammin. Löydät myös merkin laadukkaat sukat ja alusasut Zalandolta.

LEGOn vaatteita katsellessa tuntuu kuin olisi karkkikaupassa. Nyt tarvitsee vain valita ne omat suosikki-irtokarkit Zalandon laajasta valikoimasta!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua