Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
63 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Olemme läpikotaisin lääpällämme näihin hyytelömäisen herkullisiin jalkineisiin! LEMON JELLYn kengät tunnetaan niiden korkealuokkaisesta laadusta ja värikkäästä ilmeestä. Portugalilainen brändi haluaa olla mukana elämäsi parhaissa hetkissä – se on kuin elämän eliksiiri, johon on puristettu kaikki suloisesti kutkuttavat tunteet. Tämä merkin aurinkoisen positiivinen suunnittelufilosofia on synnyttänyt hurmaavan valikoiman kumisia kenkiä, joita emme voi vastustaa!

LEMON JELLY edustaa portugalilaista korkealuokkaista laatua

Tekeekö mielesi karkkia? Tätä kenkävalikoimaa silmäillessä ei voi olla maiskuttelematta, sillä tuntuu kuin olisi karkkihyllyn äärellä – karkkivärejä, sorbettisävyjä ja sitruksista ihanuutta. Ehkä todella katselemme sitä onnen eliksiiriä, jota voimme nyt tipautella arkeemme niinä harmaina päivinä, kun mikään ei oikein inspiroi ja vaatekaappimmekin nuokkuu tylsistyttävästi. Silloin kauniisti kiiltelevät kumisaappaat tai kirkkaan väriset ballerinat voivat olla ainoa asia, joka saa nostamaan pään pystyyn ja ottamaan reippaita askelia kohti uusia haasteita. LEMON JELLY on valmistanut kenkiä jo yli 40 vuoden ajan, joten näiltä kengiltä osaamme odottaa mukavuutta, korkeaa laatua ja tietenkin portugalilaisen persoonallista tyylikkyyttä. Yritys aloitti uransa kenkäbisneksessä valmistamalla kumisia kengänpohjia. Pitkän uran jälkeen oli aika tehdä jotain luovempaa, hauskempaa ja onnellisempaa – suunnittelutiimi löi viisaat päänsä yhteen ja tuloksena oli nämä ihastuttavat popot.

Näitä himoitsemme sateella!

LEMON JELLY tunnetaan erityisesti sen eleganteista kumisaappaista ja ballerinoista. Tyylikkäät PVC-nilkkurit chelsea-mallisena ovat merkin erityisalaa, ja ne haluamme ehdottomasti napata matkaamme. Ne ovat sen verran hienostuneet, että ne sopivat täydellisesti niin bisneslookeihin kuin arjen huolettomaan farkkutyyliin. Vaikka puhuimme kovasti ihanien karkkivärien puolesta, jotka todella tuovat persoonallisen yksityiskohdan tyyliisi, olemme ihastuneet kovasti myös valikoiman mustiin ja viininpunaisiin sävyihin. Voit valita kengät joko hillittynä mattana tai trendikkäästi kiiltävinä. PVC on nyt hot topic, joten ehkä tämä on mahdollisuutemme lisätä sitä pieni määrä tuomaan särmikästä ilmettä tyyliimme. Urbaanille mimmille stylistimme suosittelee rouheita kumppareita, jonka vankoissa traktoripohjissa on muodikasta ysärihenkeä ja riittävästi punk-henkeä terävöittämään chic-asennetta. Ne näyttävät hyviltä esimerkiksi skater-farkkujen ja väljän, crop-topin tai XL-kokoisen neuleen kanssa. PVC-muovista valmistetut nauhakengät ovat kevyempi vaihtoehto nilkkureille ja kumisaappailla. Yhdistämme ne nyt vajaamittaisiin mutsifarkkuihin ja kauluspaitaan.

Tutustu myös