Lenkkarit

Suositut filtterit
20 368 tuotetta

Lenkkarit

Makeita lenkkitossuja ei suinkaan pidetä ainoastaan urheillessa. Syynä on lenkkareiden tyylikäs muotoilu, mahtava värivalikoima ja trendiksi muodostunut sporttisten ja klassisten elementtien yhdistely. Lenkkarit valitaan siis paitsi itse lajia ja sen vaatimuksia silmällä pitäen myös käyttäjänsä tyyliä, lempivärejä ja makua noudattaen!

Lenkkarimuotiin kuuluvat olennaisesti myös huippuunsa hiotut tekniset yksityiskohdat. Se näkyy esimerkiksi pohjan virtaviivaisena muotoiluna ja hengittävänä pintamateriaalina, joka torjuu liian lämmön. Modernit ja muodikkaat lenkkarit hengittävät, tukevat jalkaa ja siivittävät kepeydellään juoksu- tai kävelyharrastuksen uusiin ulottuvuuksiin!

Tyylikkäät lenkkarit siivittävät nautinnollisiin urheiluhetkiin

Miesten ja naisten lenkkarivalikoiman trendikkäät yksilöt ovat tällä hetkellä virtaviivaisia, muotoilultaan minimalistisia ja väritykseltään selkeitä. Ne muodostavat loistavan yhdistelmän huoliteltujen urheiluasujen seurana – olivat kyseessä sitten trendikkäät, tyylikkäästi kuvioidut juoksutrikoot ja sporttinen toppi tai kevyet urheilushortsit ja hihaton puuvillapaita. Kokeile myös herkullisesti väritettyjen tai hillittyjen mustien lenkkareiden yhdistämistä muodikkaasti farkkuihin ja kauluspaitaan tai hameeseen ja toppiin!

Myös erilaiset näyttävin yksityiskohdin ja värein viimeistellyt, viime vuosikymmenten tennarimuotoilusta inspiroituneet lenkkarit ovat palanneet lenkkipoluille ja urbaaniin muotiin. Niissä näyttävään muotoiluun yhdistyvät hauskat, huomiota herättävät väriyhdistelmät. Ne sopivat niin retrohenkisiin lenkkeilyasuihin kuin hipster-henkiseen pukeutumiseenkin!

Useamman lenkkariparin omistamista puoltaa paitsi vaihtelunhalu ja lenkkareiden monikäyttöisyys myös erilaisiin teknisiin ominaisuuksiin panostaminen. Yksien juju on erinomainen iskunvaimennus, toiset taas on luotu jäljittelemään paljain jaloin juoksua. Antaudu siis uusille kokemuksille – niin juoksuharrastuksen kuin trendienkin suhteen!

Tutustu myös