Lenkkarit

Suositut filtterit
900 tuotetta

Nike-lenkkarit vauhdikkaaseen ilmeeseen

Nike on kokenut kenkien ja vaatteiden tuottaja ja kreikkalaisen voiton jumalattaren symbolin voimin voit kuvitella itsesikin näissä tossuissa ylittämässä maaliviivaa. Niken lenkkareita on monenlaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Olipa lajisi sitten koripallo, juoksu tai ostarilla hengailu, Niken lenkkareilla kehtaa edustaa.

Zalandon valikoima kannattaa selata huolella läpi, sillä Niken lenkkareista löytyy monenlaista versiota. Kengän istuvuus, joustavuus ja väritys ovat vain joitain ominaisuuksia, joita kannattaa pitää selatessa mielessä. Joissain lenkkareissa on ilmatyyny pehmentämässä hyppyä ja pyöreä pohja auttaa äkillisiin suunnan muutoksiin. Arkikävelykin sujuu kevyemmin, kun kannan ja jalan kaaren alla on hyvä tuki.

Niken lenkkarit kestävät myös aikaa, kun niille antaa niiden ansaitseman huomion. Kenkien kannattaa antaa hengittää käyttökertojen välissä ja vaihtaa pohjallisia, jottei sisus kärsi. Pese pahimmat roiskeet kostealla pyyhkeellä tai vaikka hammasharjalla, jos lika on tarttunut kovemmin. Vaihda kengännauhat, jos ne alkavat rispaantua ja muista avata solmut kenkää jalkaan laittaessasi tai pois ottaessasi. Jos nauhat eivät sovi menoosi, on valikoimassa myös nauhattomia ratkaisuita.

Katseen kestävät tennarit

Hehkuvan värikästä persoonaa kannattaa korostaa vaikkapa kenkävalinnoilla. Näissä tennareissa värivalikoima häikäisee silmiä ja kohentaa mieltä. Myös yksivärisillä ratkaisuilla tukee hyvin muun puvun ilmettä tai keskittää huomiota pois tennareista. Niken kengät on kuitenkin tehty käyttäjiensä näköisiksi, joten niiden korostaminen toimii hyvänä osana persoonallisen ilmeen luomista.

Värit on tarkoitettu kaikille ja Nike haluaa varmistaa, että niitä pääsee käyttämään mahdollisimman luovilla ratkaisuilla. Zalandon sivuilta saa myös hyviä vinkkejä siihen, miten Nike lenkkareita voi yhdistellä erilaisiin asukokonaisuuksiin. Skeittivaatteet, bilelegginssit tai lempifarkut sopivat hyvin asukokonaisuuksiksi tennareiden rinnalle.

Niken lenkkareissa löytyy myös hyvin kestävän kehityksen tuotteita. Kierrätetyt materiaalit kengissä ja muissakin vaatteissa on hyvä tapa vähentää materiaalituotannon päästöjä. Uudelleen käyttöön otettu ei kuitenkaan tarkoita joustoa kestävyysvaatimuksissa ja Niken kengät testataankin huolella ennen markkinoille pääsyä.

Löydä oma Nike-tyylisi

Voit itse päättää, korostatko ilmettäsi muodoin vai värein ja Nikellä on myös erilaisia kuoseja kengissä. Aina ei tarvitse korostaa brändikuvaa merkkivaatteitakaan käyttäessään, jos se ei muuten istu hyvin kokonaisuuteen.

Oli oma lookkisi sitten urheilullinen, näyttävä tai käytännöllinen, Nike lenkkareista löytyy sinulle varmasti valikoimaa, jota pitää silmällä. Kenkien ja muun vaatemalliston lisäksi Nikellä on myös sovelluksia erilaisiin harrastuksiin tai pysymään perillä merkin uusista tuotteista. Lataa vaikka Nike Run Club ja lähde testaamaan juoksukenkiäsi kannustavien ohjaajien kanssa.

Ennen lenkille lähtöä kannattaa kuitenkin testata kenkien sopivuus huolella. Zalandolla palautusoikeus on 100 päivää ja palautus on ilmainen. Jos kerkesit jo käyttämään kenkiä ja 100 päivän raja meni ohi, ei hätää, sillä Zalandolle voit myös myydä vähän käytetyn tuotteen takaisin, saldoa vastaan. Klikkaa siis itsesi Zalandon nettikauppaan ja ota omasi!