Levi's Line 8 -mallistossa yhdistyvät ajankohtainen design ja legendaarisen jenkkibrändin parhaat perinteet. Merkin ikoninen tyyli on siis läsnä: mallistossa on makeita farkkurotseja, tyylikkäitä t-paitoja ja klassisesti väritettyjä farkkuja. Malliston farkkujen leikkaukset ovat ehdottoman ajankohtaisia, t-paitojen värimaailma moderni ja takkien yksityiskohdat huipputrendikkäitä. Levi's Line 8 on siis vastaus kaikkien klassista katumuotia arvostavien pukeutujien toiveisiin.

Uutuusmallistossa vintage kohtaa klassisen streetwearin

Ilmeeltään Levi's Line 8 -mallisto on harmoninen ja minimalistinenkin. Pääosassa ovat selkeät värit ja tyylikkäät leikkaukset. Se tarkoittaa sitä että malliston eri elementtien yhdistely on helppoa ja inspiroivaa! Levi's Line 8 -tyyli luodaan yhdistämällä erinomaisesti istuvat, trendikkäät farkut selkeälinjaiseen yläosaan, kuten t-paidan ja avonaisen farkkupaidan yhdistelmään. Tyylin täydentämiseen sopivat saumattomasti klassiset tennarit! Ilmeessä on viittauksia minimalistisiin trendeihin ja normcore-tyyliin, ja siitä huokuu myös laatu ja urbaanin pukeutumisen perinteet. Levi's Line 8 -mallisto taipuukin monenlaisiin tyyleihin aina retrohenkisestä huippumoderniin!

Rakenna tyylisi Line 8 -malliston ympärille

Raikkaan malliston elementit houkuttelevat leikittelemään erilaisilla yhdistelmillä. Asennetta huokuva ilme luodaan korvaamalla tennarit nauhallisilla nahkanilkkureilla ja poimimalla kokonaisuuteen trendikkäästi tummanpuhuvia elementtejä. Nilkkureihin yhdistetään malliston täydelliset slim fit -farkut, ja yläosaksi poimitaan hyvin istuva t-paita ja lyhyt takki. Viimeistelyyn sopivat loistavasti harkiten valittu rannekoru tai pari sekä tyylikäs vyö! Minimalistinen ilme puolestaan loihditaan yhdistämällä trendikkäästi muotoillut, lahjetta kohden aavistuksen kapenevat farkut eleettömään kauluspaitaan. Viimeistele tyyli sulavalinjaisilla moderneilla tennareilla. Raikkaan urbaanin ilmeen salaisuus on puolestaan puhdas värimaailma. Yhdistä vaaleat farkut espadrilloihin, poimi yläosaksi trendikäs raitapaita ja viimeistele ilme pyöreillä aurinkolaseilla.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua