Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Mallisto
237 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Lexington tarjoaa klassisen pehmeää tyyliä arkeen

Yhdysvaltojen Uuden Englannin alueelta maailmalle ponnistanut Lexington tarjoilee rentoa amerikkalaista tyyliä parhaimmillaan. Miesten ja naisten vaatteisiin sekä erilaisiin lifestyle-tuotteisiin erikoistunut merkki on saanut suosiota kaikkialla maailmassa. Sen designit henkivät periamerikkalaista pikkukaupungin idylliä ja pehmeää arkityyliä. Ei ihme, että merkin logossa komeilee mukaelma Yhdysvaltojen lipusta. Suurin osa Lexingtonin vaatteista on tarkoitettu vapaa-aikaan, mutta esimerkiksi erilaisista paitapuseroista, kauluspaidoista ja neuleista löydät varmasti vinkkejä myös työpukeutumiseen. Merkin vaatteet ovat todella monikäyttöisiä.

Lexingtonin vaatteiden tyyli on huoleton ja vähäeleinen. Brändin harmoninen väripaletti pyörii pääasiassa luonnonläheisissä murretuissa väreissä. Lookeissa esiintyvät muun muassa luonnonvalkoinen, harmaa, beige, tummanruskea, vaaleansininen, ruosteinen oranssi ja tummansininen. Inspiraatio vaatteisiin on lähtenyt Uuden Englannin historiallisista pikkukaupungeista sekä alueen luonnosta ja elämäntavasta. Lookit mukautuvat kuitenkin erinomaisesti suurkaupunkienkin elämään. Vaikka ote valikoimassa on maanläheinen, merkin tuotteet tuovat arkeesi ehdottomasti ripauksen luksusta. Niissä on tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia, ja materiaalit ovat poikkeuksetta ensiluokkaisia.

Lexington arvostaa luonnollisia, kestäviä materiaaleja, jotka tuntuvat hyvältä iholla. Materiaalien laadukkuus merkitsee sitä, että niissä on otettu huomioon myös eettisyys ja ekologisuus. Esimerkiksi monissa pellavapaidoissa on hyödynnetty ympäristöystävällistä pellavaa. Jotkut t-paidat ja neuleet on puolestaan valmistettu luomupuuvillasta. Jos ympäristöasiat kiinnostavat, tutustu vaatteiden tuotetietoihin tarkemmin.

Luonnonläheinen, rento tyyli töihin ja vapaa-aikaan

Lexingtonin vetovoima perustuu laadukkaisiin ja rennon sporttisiin perusvaatteisiin. Klassiset t-paidat ja pikeepaidat, paitapusero sekä neuleet – näillä elementeillä syntyy toimiva arkityyli. Yksivärisiin yläosiin voit yhdistää tilanteen mukaan laadukkaat farkut, chinot tai muut kangashousut.

Jos etsit rentoa työlookia, yhdistä esimerkiksi A-linjainen hame ohueen neuleeseen tai ilmavaan paitapuseroon. Valikoimasta löydät myös rennot mekot. Onko kauluspaita ja neule -look vakiovalintasi toimistoon? Jos on, olet tullut oikeaan paikkaan. Lexingtonilta löydät kauluspaidat ja paitapuserot lukemattomissa eri väreissä aina puhtaanvalkoisesta vaaleansiniseen ja -punaiseen. Jos tykkäät valkoisesta, poimi puhtaanvalkoisen kauluspaidan sijaan kaappiisi pehmeä luonnonvalkoinen. Yhdistä paita ohueen puuvilla- tai villaneuleeseen. Casual-päivänä voit vetää yllesi siniset farkut, valkoisen t-paidan ja esimerkiksi murretussa punaisen sävyssä hehkuvan neuleen.

Lexingtonin kauniit luonnonvalkoiset palmikko- ja koristeneuleet sopivat sekä kotiin, töihin että vapaa-aikaan. Vedä lämmin puuvillaneule tai alpakka-villasekoiteneule päällesi esimerkiksi kävelylle tai käperry neuleessa takkatulen ääreen viileinä iltoina. Sen täydellisiä kumppaneita ovat esimerkiksi raikkaat siniset farkut ja nahkanilkkurit. Ulkona lookin täydentää parkatakki tai kevyt paitamainen takki läppätaskuilla. Merkin pehmeään vapaa-ajan tyyliin kuuluvat lisäksi pellavapaidat murretuissa väreissä.  Ympäristöystävällinen pellava on kaunis ja luonnonmukainen valinta. Pellavapaita saa elää ja rypistyä käytössä, ja juuri elävyys tekee siitä viehättävän materiaalin.

Yksinkertaisen tyylikkäässä asussa yliopistolle

Lexingtonin valikoimassa on helmiä myös rentoon yliopistotyyliin. Mikäli kauluspaidat eivät ole juttusi, käännä katseesi merkin yksinkertaisiin collegepaitoihin ja -takkeihin. Collegetyyli kannattaa tietenkin täydentää rennoilla verryttelyhousuilla. Hyvin suunnitellut, leikatut ja valmistetut verryttelyhousut sopivat mainiosti muuallekin kuin kotiin ja kuntosalille. Naisille suunnatut todella pehmeästä kankaasta valmistetut verryttelyhousut ovat must-vaatekappale mukavaan oleskeluun kotona ja ulkosalla. Täydennä lisäksi peruspaitojen varastoasi amerikkalaismerkin laadukkailla t-paidoilla. Paitoja on saatavilla sekä brändin logolla että yksivärisinä. Poimi valikoimiisi myös näyttävä logohuppari.

Lexingtonin perusvaatteet ovat niin laadukkaita, että ne kestävät käytössäsi pitkään. Valitse lempivaatekappaleesi brändin harmonista väripalettia laidasta laitaan hyödyntäen. Merkin vaatteita on äärimmäisen helppo yhdistellä keskenään, joten voit helposti tehdä niistä arkilookiesi rakennuskappaleita. Zalandolta tilaat tuotteet vaivattomasti vaikka kotiovellesi asti.