Suositut filtterit
44 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ethän venytä taskujasi avaimilla, lompakolla ja puhelimella? Trendikäs nainen tarvitsee kavaljeerikseen persoonallisen laukun, joka on enemmän kuin vain keino kuljettaa tavaroita. Liebeskindin raikkaat nahkalaukut ja asusteet tuovat asuusi rentoa suurkaupungin flairia.

Liebeskind Berlin on nuori ja dynaaminen design-yritys, jonka tuotannon keskiössä ovat nahkaiset laukut, lompakot, vyöt ja kengät. Valikoimaa täydentävät charmikkaat neuleet, mekot, farkut ja takit, jotka jättävät asusteille riittävästi tilaa tulla näkyviin. Huolettomilta näyttävät mutta tarkkaan valitut yksityiskohdat tuovat pukeutumiseesi sitä harmaansäihkyvää happy-hippie-Berliiniä, joka kiehtoo kaupunkireissaajat pauloihinsa.

Melkein radikaalia mutta sittenkin hillittyä

Miten mikään voi olla yhtä aikaa sekä rönsyilevän radikaalia että eleganttia? Liebeskindin suunnittelijoilta tämä on onnistunut. Laadukkaiden nahkalaukkujen ja vöiden yksityiskohdat antavat vivahteen anarkiasta, mutta vain vivahteen: muodot ja materiaalit on valittu hallitusti ja sittenkin hillitysti. Ne eivät tee kantajastaan ajattelematonta poukkoilijaa vaan täydentävät siistiä, tyylikästä vaatetusta olemalla se pieni, erilainen juttu. Se, joka saa muut ajattelemaan, että tuon naisen sisällä piilee vielä arvaamattomia yllätyksiä.

Liebeskind on enemmän kuin vain nahkatuotteita – se on elämänasenne! Arvoituksellinen musta viitta kätkee allensa leveän niittivyön, jonka aiheet toistuvat rannekoruissa hienoisina muunnelmina. Skinny leg -farkut ja korolliset nahkanilkkurit tekevät asusta naisellisen. Suoran paitamekon ryhdikkyys korostuu, kun jalassa on mustat jodhpur-tyyliset kengät ja käsivarrella okrankeltainen nahkalaukku, jonka väri kertautuu sukissa. Näyttää siltä kuin nainen katselisi ympärilleen ja olisi valmis lähtemään mihin suuntaan tahansa.

Mekot ovat Liebeskindin mallistoissa rauhallisen värisiä ja selkeitä – ne onkin tarkoitettu laukkujen ja vöiden taustaksi. Vadelmanpunainen nahkalaukku tuo harmaaseen neulemekkoon lempeyttä, musta käärmekuvioinen laukku taas lisää sähäkkyyttä. Parasta Liebeskindin vaatteissa ja asusteissa onkin niiden yhdisteltävyys ja mahdollisuus persoonallisiin painotuksiin.

Yhdistele ja sekoita