Mallisto / Line of Oslo

Koko
Merkki
Hinta
Väri

1 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Line of Oslo on norjalaisen designin iloinen helmi, joka luo kaunista ja käytännöllistä muotia nykypäivän naisille. Sen vaatteissa näkyy inspiroituminen kansainvälisistä trendeistä, skandinaavisesta muotokielestä, Norjan upeasta luonnosta sekä boheemista hippitunnelmasta – ei olekaan sattumaa, että sen vaatteissa törmää usein peace-merkkiin.

Norjalaissuunnittelija Line Varnerin vuonna 2006 perustama muotitalo Line of Oslo tunnetaan tuoreen skandinaavisen designin luotettavana nimenä, joka suunnittelee monikäyttöistä, ajatonta ja persoonallista nykymuotia kaiken ikäisille ja kokoisille naisille. Naisvartalon kauneimpia linjoja myötäilevät vahvailmeiset leikkaukset. Vaatteiden kaunis istuvuus ja kekseliäät kuosit ja värit ovat tehneet brändistä suositun ympäri Eurooppaa. Line of Oslon monipuoliset mallistot kattavat naisten pukeutumisen kaikki osat aina asusteista ulkovaatteisiin.

Line of Oslo levittää ympärilleen modernia kauneutta ja hyvää tuulta

Skandinaavisen designin perinteiden tapaan Line of Oslo panostaa puhtaisiin linjoihin ja väreihin, jotka näkyvät esimerkiksi raikkaiden raitapaitojen vähäeleisyydessä ja kauniisti laskeutuvissa helmoissa sekä läpikuultavissa kankaissa. Kokeile esimerkiksi puhtaanvalkoista pitsisomisteista maksimekkoa merituulen raikkaaseen kesäilmeeseen tai vahvoin mustavalko-ornamentein koristeltua pitkähihaista mekkoa eleganttiin syystyyliin. Skandinaavisten perinteiden lisäksi brändin muotoilu hyödyntää herkullisesti myös itämaisia hippivaikutteita, 80-luvun rock-henkeä ja ysärin rosoista farkkuestetiikkaa. Rakkaus vapaina hulmuaviin linjoihin näkyy myös viitoissa, trikoomekoissa ja väljissä neulepaidoissa, jotka luovat kiinnostavan kontrastin esimerkiksi mustien slim fit -farkkujen ja näyttävien platform-korkojen kanssa.

Line of Oslon vaatteet on suunniteltu helposti yhdisteltäviksi, joten ne ovat senkin puolen täydellisiä pohjoisen olosuhteisiin, joissa kerrospukeutuminen on talven avainsana. Joustavat legginsit lämmittävät mukavasti maksihelman alla, ja väljän neulemekon alle voi kätkeä vaikkapa kauluspaidasta ja lyhyestä kynähameesta rakennetun hienostuneen toimistotyylin.

Line of Oslon naisellisen leikkisissä ja ihanan mukavissa vaatteissa voit elää täysillä brändin mottoa: "Feel good every day!"

Tutustu myös