Lontoolainen Lipsy villitsee naisia upeilla vaatteilla ja kengillä! Sitä arvostetaan korkealle myös huippumuotia ahmivissa julkkispiireissä. Unelmoitko hienostuneesta tyylistä, joka on ehdottomasti chic? Tällä huippubrändillä on varmaa suunnittelua ja trendikästä ilmettä. Sitä on ideoinut esimerkiksi poplaulaja Ariana Grande. Nämä tasokkaasti leikatut vaatteet ja kauniit kengät ovat naisellisia ja omaperäisiä. Ne on suunniteltu korostamaan kantajansa itsevarmuutta, kauneutta ja persoonallisuutta.

Lipsy lisää naisellisuutta arkeen

Haluatko ihastuttaa elegantissa toimistoasussa? Pukeudu upeaan ribbimekkoon, jossa on tyylikästä joustinneuletta. Voit käyttää sen kanssa mattapintaisia nilkkureita ja pienikuosista käsilaukkua. Älä ihmettele jos tunnet olosi ylelliseksi, sillä Lipsy on valloittanut myös tyyleistään tunnettuja tähtiä. Brittimuodista inspiroitunut tähtityyli voisi olla esimerkiksi syvänsininen vartaloa myötäilevä kotelomekko. Asun korkeakorkoiset kengät vahvistavat feminiinisyyttä ja väljä jakku antaa asuun ripauksen rentoutta. Etsitkö itsekin häikäisevää juhlatyyliä? Kauniisti istuva pitsimekko on samaan aikaan rohkea ja ladylike. Korkeakorkoiset sandaalit täydentävät upean kokonaisuuden. Voit käyttää näitä kepeitä kenkiä myös arkena tummien farkkujen ja näyttävän paidan kanssa. Saat asuun huoletonta kontrastia hempeän värisellä farkkutakilla ja kirjavalla käsilaukulla. Lisää vielä aurinkolasit, joissa on asuun sopivaa väritystä.

Lipsy inspiroi muodikkuuteen

Lipsyn vaatteissa on valtavasti naisellista herkkyyttä. Näissä asuissa pitsihelmat heiluvat ja läpikuultavat kankaat laskeutuvat kuin sadussa. Suoralinjaisia ja sensuelleja leikkauksia kaunistavat esimerkiksi sädehtivät paljettipinnat. Monenlaiset pitsit ja kirjailut antavat glamouria myös kaupunkityyliin. Miksaa niiden kanssa reilut jalkineet ja bombertakki. Etsi muoti-ideoita myös väreistä! Näiden vaatteiden värimaailma on intensiivinen ja hehkuva, mukana ovat myös eteeriset ja tummat sävyt. Brändin jalkineet sopivat saumattomasti yhteen trendikkäiden asujen kanssa. Nauhoilla somistetut ballerinat huomataan varmasti kaupungilla. Klassista tyyliä voit vahvistaa aikaa kestävillä avokkailla. Myös pitkävartiset saappaat ja nilkkurit on somistettu hienostuneilla detaljeilla. Tennareistakin löytyy hippunen kimallusta. Jalkineiden nyörit, remmit ja rusetit antavat kontrastia asiallisille katutyyleille! Yhdistä niitä erikoisiin laukkuihin ja räväköihin reppuihin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua