Mallisto

882 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

LIU JO on trendikäs muotimaailman valloittaja Italiasta. Merkin mahtavat tuotteet ovat lumonneet lukemattomat naiset kuin miehetkin ympäri maailmaa. Jos haluat päivittäiseen pukeutumiseesi ripauksen luksuksen tuntua tai vastustamatonta charmia, näistä tuotteista löydät varmasti jotain vaatekaappiisi sopivaa. Merkin puoleensavetävä tyyli syntyy rennon ja huolettoman stailin yhdistyessä hurmaavaan eleganssiin ja viimeisen päälle viimeisteltyihin yksityiskohtiin. Mallistojen tuotteista voit helposti koota muodinmukaisia asuja niin työ- kuin vapaapäiviin, mutta myös vaativampaa pukeutumista vaativiin juhliin. Ihana italialainen hienostuneisuus huokuu jokaisesta luomuksesta. Myös laatu on aina kuulunut merkin arvomaailmaan. Tasokkaat materiaalit sekä tarkkaan huolitellut saumat tekevät näistä vaatteista kestäviä ja pitkäaikaisia.

LIU JO - Sensuellia tyyliä Italiasta

Alun perin neuleisiin erikoistunut LIU JO perustettiin vuonna 1995, pienessä italialaisessa kaupungissa nimeltään Carpi, kun veljekset Marco ja Vannis Marchi yhdistivät voimansa uuden ja innostavan vaatemerkin tuomiseksi markkinoille. Marcon tuntemus vaatetusalalta yhdistyi Vanniksen vankkaan taloudelliseen näkemykseen ja ainekset menestykseen olivat valmiit. Marcon nuoruusvuosien lempinimi Jo ja hänen silloisen tyttöystävänsä nimi Liu, loivat kiehtovan ja mieleenpainuvan nimen tälle polkunsa aloittavalle yritykselle.

Jo ensimmäisinä vuosinaan LIU JO aloitti prêt-à-porter mallistojen valmistamisen, keskittyen kokonaisvaltaisesti naisten vaatetukseen. Pian valikoima laajeni lisäksi lasten ja miesten vaatteisiin sekä asusteisiin, hienostuneista laukuista upeisiin koruihin. Rennompi ja arkisempi LIU JO Jeans suunniteltiin houkuttelemaan nuorempiakin fashionisteja ja esimerkiksi farkkumallistojen Bottom Up -malli onkin ihastuttanut laajasti. Nämä kuin toinen iho istuvat farkut tuovat kehon muodot kauniisti näkyville. Muihin tuoteperheisiin on vuosien varrella lisätty myös tyylikkäitä kenkiä, rantaelämään istuvia uimapukuja sekä kauniiseen ja eleganttiin kotiin sopivia sisustustuotteita. Merkki on siis tänä päivänä kaiken kattava kosmopoliitti, muotitalo, jolla on vankka kokemus ja näkemys muodista, tyylistä ja eleganssista.

Viime vuosina LIU JO on sinetöinyt suosionsa useiden tyyliään vaalivien keskuudessa, valitessaan keulakuvikseen maailmanluokan tähtiä. Muoti-ikoni Kate Moss sekä nuori ja valloittava Dree Hemingway, ovat tehneet brändistä tunnetun aina Euroopasta Aasiaan asti. Tästä merkistä tulemme varmasti kuulemaan paljon lisää!

Tutustu myös