Miehet
Lapset

Mallisto / Livia

Koko
Merkki
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :

Livia edustaa aitoa ranskalaista uima-asusuunnittelua, jossa voi aistia St. Tropezin, Nizzan ja Monacon kuuluisten rantojen eleganssia, Välimeren lämmön rentoutta ja määrätietoisen vaatesuunnittelun laatua. Sen uima-asut ovat enemmän kuin vain uima-asuja – ne edustavat viettelevää ranskalaista elämäntapaa, jossa huoleton elämänasenne, meren aaltojen vapaus ja auringon kultaiset säteet kohtaavat perinnetietoisen glamour-hengen ja vahvailmeisen nykysuunnittelun.

Muotisuunnittelija Karine Boyerin luotsaama ranskalainen uima-asuvalmistaja Livia Monte-Carlo on hurmannut tyylikkään rantamuodin ystäviä vuodesta 1997 alkaen. Sen kokoelmat edustavat naisellisen ilmeikkyyden, hurmaavan istuvuuden ja itsevarman tyylitietoisuuden liittoa, jossa laadukkaat ja käytännölliset uima-asut saavat elegantin ilmeen. Niissä voi aistia niin nostalgista viettelystä kuin modernin sporttista raikkauttakin. Muotoilultaan Livian uima-asun korostavat naisvartalon kauneimpia kaaria ja linjoja – voit valita makusi mukaan vaikkapa seksikkään rohkeasti leikatut pienet bikinit tai pelkistetyn urheiluhenkisen uimapuvun.

Livia – eleganttia uima-asumuotia aitoon ranskalaiseen tyyliin

Livian uima-asut on luotu paitsi auringosta nauttimiseen ja näyttävään rantaelämään, myös aktiiviseen elämäntapaan ja uintiin Välimeren voimakkaissakin aalloissa. Napakka ja miellyttävä istuvuus ovatkin sen suunnittelun lähtökohtia. Malleiltaan Livian asuissa voi aistia vaikutteita monelta eri vuosikymmeneltä, mutta ennen kaikkea ne edustavat modernia, selkeälinjaista ja feminiinistä uima-asumuotia. Sen kokoelmien innoittajina ovat toimineet Ranskan Rivieran vähäeleinen tyylikkyys, tropiikin turkoosit rannat ja vehreät palmupuut, karamellinsävyiset auringonlaskut ja etelän kukkaloiston lukemattomat sävyt. Bikineissä ja uimapuvuissa loistavat myös vahvat yksiväriset pinnat, nykymuodin uusimmat trendit, värikkäät ornamentit ja klassiset mustavalkokuviot. Voit valita bikinien ala- ja yläosan omista suosikeistasi tai luoda yhtenevän ilmeen samanlaisilla osilla.

Olipa suuntanasi sitten etelänloma, kotoinen uimaranta, uimahallin allas tai luksuskylpylä, Livian naiselliset uima-asut tuovat aaltoihin mukanaan palan ranskalaista eleganssia, linjakasta muotoilua ja tinkimätöntä laatua.

Yhdistät helposti