Räätälöity design ja naisellinen selkeälinjaisuus ovat yhtä kuin pettämätön pohja timantintarkalle garderobille. Trendikkäimmät kuosit ja kauniit leikkaukset viestivät tyyliasenteesta, joka löytää täsmävalintoja jokaiselle viikonpäivälle. Ylellisyyden tuntua hehkuva LK Bennett tarjoaa ajattoman kauniita luomuksia modernin naiselliseen tyyliin!

LK Bennett lisää vaivatonta eleganssia vaatekaappiisi

Brittiläinen muotitalo LK Bennett viehättää feminiinistä tyyliä suosivia muusia, joille täydellinen vaatekaappi tarkoittaa ajattoman trendikkäitä valintoja. Skarppi selkeälinjaisuus, freesit kuosit ja tiptop-tarkat detaljit kulkevat käsi kädessä vaatteiden ja asusteiden valikoimassa. Kuten hehkeimmät tyyli-ikonit ja parrasvalojen kasvatit tietävät, tämä brittiläisen muodin kärkinimi luotsaa tyyliäsi esteettisellä itsevarmuudella. Lontoolaislähtöinen LK Bennett onkin vakituinen vieras arkipukeutumisen ylellisyyttä vaalivien tyylittärien yllä. Mallistojen yhdistelmä klassisia linjauksia sekä huoletonta chic-henkeä luovat kombon, joka pätee niin juhlahumussa kuin rennoissa illanistujaisissa. Rennon eleganssin miksaaminen osaksi arkipukeutumista onkin kadehdittavan särmikäs tyyliliike! Kauniiden leikkausten ja näppärien yksityiskohtien siivittämät luomukset tarjoavat suosikkiasuihisi vaivattoman viehättävää fiilistä.

Persoonallisena tyylikäyntikorttinasi toimiva asukokonaisuus rakentuu ketterästi täsmävaatteiden varaan. LK Bennettin avulla otatkin kepeästi haltuun päästä varpaisiin ulottuvat pukukoodit niin juhlatilaisuuksiin kuin esimerkiksi viikonlopun extempore-matkoille. Siluettimaisten mekkojen valikoima henkii niin kauniita printtejä, vintage-henkisiä kuoseja kuin klassisia leikkauksia trendikkäimmillä twisteillä. Yksityiskohtien ja aistikkaiden materiaalien liitto takaa vaatekaappiisi ylellisyyden otetta myös arkipäiviin. Pue helmojen pariksi freesin naisellinen kenkäpari fiiliksesi mukaisella korolla. LK Bennettin signature-tyylin ytimeen pääset sujauttamalla jalkaan ikoniset kitten heel -korkokengät, jotka ystävystyvät moitteetta myös istuvien housujen kanssa. Sekä linjakkaat lempifarkkusi että rennommat culottes-housut maustavat supernaisellista korkokenkätyyliä katumuodin twistillä. Unelmanpehmeät neuleet ja ryhdikkään sulavalinjaiset päällystakit tuovat asukokonaisuuteen kaunista ja helposti yhdisteltävää omintakeisuutta. Niin ikään esimerkiksi erivärisillä huiveilla ja eri tekstuureihin puetuilla laukuilla saat huoliteltuun kokonaisuuteen kepeää statement-henkistä flirttiä.

Yhdistele ja sekoita