Lola Ramonan kengissä jalkasi eivät näe tylsää päivää, vaan arkisetkin rutiinit muuttuvat suloisesti kihertäväksi seikkailuksi! Merkin kujeileva design voi olla täydentävä osa persoonallista lookiasi tai asiallisen jäykän tyylisi vitsikäs silmänkääntötemppu. Yksi asia on kuitenkin varmaa, että Lola Ramona saa iloisen punan poskille.

Kööpenhaminassa 2006 perustetun Lola Ramonan kengissä henkivät pin up -tyttömäinen flirtti, pop-taide ja rohkea yksilöllisyys unohtamatta glamouria designia. Merkin tavaramerkit rusetit, pilkut ja raidat tanssivat sulassa sovussa pitkin kauniita pintoja.

Lola Ramona on jokaisen naisen kenkäpari

Lola Ramonan vahvuus saattaa olla se, että sitä ei suunnitella vain tietylle kohderyhmälle, vaan se tarjoaa palan unelmatehdastaan aivan jokaiselle naiselle. Täydellisen korkokengän metsästäminen on joskus haastavaa. Lola Ramona on tehnyt siitäkin helpompaa nimeämällä jokaisen kenkäparin tyttömäisellä nimellä – kun kerran löydät sen oikean, oli se sitten Angie, Elsie tai Cecilia, on sinun helppo ostaa seuraava kenkäpari samalla istuvuudella, kunhan vain muistat suosikkityttösi nimen.

Lola Ramona saa sisäisen kenkädiivasi heräämään eloon erottuvalla designillaan ja laadukkaalla muotoilullaan. Bisnesnaisen trendikäs mustavalkoinen asukokonaisuus täydentyy mustavalkoisilla avokkailla tai ballerinoilla, joilla tuot ripauksen kujeilevaa ilmettä ja kepeyttä tiukkaan aikatauluusi. Kullanhohtoiset platoo-avokkaat tai avokärkiset korkokengät tuovat säihkettä pikkumustasi tai mustien farkkujen ja topin yhdistelmään, kun lähdet valloittamaan diskon kuuminta komistusta tai kaunotarta. Punainen asenneväri tai pastellit ovat rohkean pukeutujan valinta – kirkkaat värit ja rusettiyksityiskohdat hän yhdistää suvereenisti niin lainehtivaan kukkamekkoon kesälavoille kuin kotelomekkoon talven juhlakautena. Sama minnihiirimäisen cartoon-henkinen design jatkuu merkin laukuissa, joista voit löytää uuden vakio-avecisi niin juhlaan kuin arkeen.

Lähde sinäkin Lola Ramonan matkaan – viehkeä kenkäpari johdattaa sinut aina uuteen päivään täynnä rohkeutta, asennetta ja tarvittava ripaus huumoria!

Yhdistele ja sekoita