Miehet
Lapset

Mallisto / Lorna Jane

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Merkki
  • Urheilulaji
  • Hinta
  • Pintamateriaali
  • Toimitus
1 tuotetta

Lorna Jane on australialainen urheiluvaatemerkki, jossa yhdistyvät taidokkaasti viimeisimmät trendit, naisellisuus, toiminnallisuus ja laadukkaat tekniset materiaalit. Lorna Jane on suunnattu aktiivisille naisille, joille sporttisuus, hyvinvointi ja päämäärätietoisesti tavoitteita kohti pyrkiminen ovat elämäntapa. Vaatteiden naisvartaloa imarteleva istuvuus, ihana hengittävyys ja ainutlaatuinen mukavuus ovat tehneet aussimerkistä monen sporttimimmin ykkösvalinnan.

Tunne olosi superhyväksi ja näytä upealta

Lorna Janen perusti Lorna Jane Clarkson Australiassa yli 20 vuotta sitten, ja tänä päivänä merkillä on jo 120 konseptiliikettä ympäri maailman. Australian lisäksi merkki on valloittanut fitness- ja terveysbuumistaan tunnetun Kalifornian. Ainutlaatuisia Lorna Janen vaatteista tekevät kauniit leikkaukset, punokset, eri kankaiden yhdistelmät, herkullinen värimaailma ja mallisto, joka on aina trendien kärjessä. Mallisto päivittyy kuukausittain, joka takaa sen, että tuotteet ovat aina trendien mukaisia ja yksilöllisyys säilyy. Monet merkin fanit kehuvat vaatteita inspiroiviksi, tyylikkäiksi ja seksikkäiksi. Vaatteet saavatkin kantajansa paitsi näyttämään upealta myös tuntemaan olonsa superhyväksi. Lorna Janen tekniset materiaalit ovat napakkaa LJ Excel -kangasta, joka ei kutistu, ei haalistu, pitää kosteuden hyvin pois iholta, kuivuu nopeasti ja on hengittävää. Vaatteiden leikkaukset ja istuvuus ovat kaiken A ja O. Vaatteista löytyy paljon kivoja yksityiskohtia, kuten esimerkiksi koru-logoja ja salaisia inspiraatiotekstejä

Avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Lorna Janen ytimessä on Move, Nourish, Believe -filosofia, joka puhuu ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta. Aussimerkki pyrkiikin tarjoamaan ohjeita ja inspiraatiota kohti jokaisen omaa parasta elämää. Aktiivinen liikkuminen, puhdas ravinto ja usko omaan itseensä ja omaan tekemiseen ovat avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Merkki jalkauttaa filosofiaansa erilaisten tapahtumien kautta, esimerkiksi järjestämällä naisille erilaisia teemailtoja. Ainutlaatuista vaatteissa on myös niiden monikäyttöisyys. Yhdistele ennakkoluulottomasti omia suosikkivaatteitasi Lorna Janen sporttivaatteisiin ja näe omin silmin, kuinka tyylikkäitä asukokonaisuuksia syntyy.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua