Mallisto

120 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Lost Ink on verrattain uusi tulokas muotimaailmassa. Vuonna 2014 perustettu lontoolainen brändi on lunastanut paikkansa nuorekkailla ja poikkeuksellisilla designeilla. Brändi valmistaa moderneja ja urbaanin tyylikkäitä vaatteita, asusteita ja jalkineita. Jos kaipaat kengiltä huikeita korkoja, epätavallisia värejä ja futuristiseksi äityvää muotoiluilottelua, Lost Ink on brändi sinun makuusi.

Lost Ink – tee se lontoolaisten tapaan!

Lost Ink on halunnut profiloitua selkeästi lontoolaiseksi brändiksi – eikä ihme. Lontoo on kiihkeästi sykkivä metropoli, jossa high fashion ja urbaani street-muoti yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Brändin suunnittelussa on myös kaikuja perinteisestä brittityylistä, mutta päivitettyinä versioina. Lost Ink ei halua valmistaa tusinamuotia, vaan näkee vaatteet pikemminkin mahdollisuutena itseilmaisuun. Niinpä brändin ainutlaatuisista ja omaleimaisista vaatteista ja jalkineista saa koostettua hyvinkin erilaisia tyylikokonaisuuksia. Olitpa sitten särmikäs rock-tyttö, teräksinen bisneshai tai herkkä runoilijasielu, brändin vaatteet tarjoavat sinulle mahdollisuuden näyttää sisäinen maailmasi myös pukeutumisessasi. Brändi tarjoaa vaatteita eleganteista iltapuvuista rosoisiin farkkuihin ja tyttömäisen huolettomiin kukkamekkoihin sekä niihin sopivat jalkineet ja asusteet.

Lost Ink ohjaa katseen jalkoihin

Kengät ovat olennainen osa pukeutumista ja tarjoavat oivan mahdollisuuden tyylileikkeihin. Pidä muu asukokonaisuus tiukan asiallisena pukeutumalla esimerkiksi tummaan housupukuun, mutta päästä leikkimielesi valloilleen kenkiä valitessa. Huikeilla läpinäkyvillä tolppakoroilla varustetut avokkaat eivät taatusti jää kollegoiltasi huomaamatta, mutta asukokonaisuus pysyy silti tyylikkäänä ja etiketin rajoissa. Vapaa-ajalla pukeutumisella uskaltaakin sitten leikitellä vielä enemmän. Luovu turhasta ei-sukkia-sandaalien-kanssa-hokemasta ja kokeile rohkeasti henkselishortseja, polvisukkia ja korollisia nahkasandaaleita. Tai räväytä bileissä brändin herkästi drapeeratulla maksimekolla ja huikaisevilla stilettikoroilla. Näyttävien kenkien ei kuitenkaan aina tarvitse olla korolliset. Esimerkiksi lontoolaisbrändin läskipohjaiset nauhakengät ja valmiiksi kulutetut farkut tuovat piristysruiskeen muuten niin tavalliselle asuyhdistelmälle. Urbaanin suurkaupungin sykkeeseen pääsee sisälle monella tavalla, mutta olennaista on rohkea ja leikkisä asenne pukeutumisessa. Rajat on tehty rikottaviksi ja säännöt vähintäänkin venytettäviksi. Päästä Lost Ink tuulettamaan vaatekaappiasi ja nauti Lontoon muotimaailman uusista tuulista.

Tutustu myös