87 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Lousy Livin Underwear tuo raikasta ilmettä miesten pukeutumiseen! Hampurissa majaileva brändi tunnetaan erityisesti laadukkaista ja hauskasti kuvioiduista boksereistaan. Lousy Livin Underwearin humoristiset, sarjakuvamaiset printit ja hahmot seikkailevat estottomasti veikeissä boksereissa ja tuovat hauskuutta arkeesi!

Lousy Livin Underwear -boksereissa näkyy merkin vahva graafinen luovuus ja lahjakkuus, jota ei säästellä printtien suunnittelussa. Nämä bokserit ovat urbaanin nuorekkaat – designin underground-henkisyys varmistaa, että outfittisi on alimmasta kerroksesta lähtien uskottava ja persoonallinen.

Lousy Livin Underwear tuo twistiä miesten alusvaatepukeutumiseen

Lousy Livin Underwear pelastaa tiukankin aamun kuoseillaan! Mitä sanoisit pinkeistä flamingoista housuillasi? Eläinkuviot ovat modernin Tarzanin suosikkeja. Vai olisiko futuristinen kaupunkimaisema inspiroiva bokserikuosi kiireiseen työpäivään? Tai toisiko taiteellinen palmumaisema merenrantoineen ja aurinkoineen rentoa lomafiilistä? Vaikka alusvaatteet jäävät muiden vaatekertojen suojaan, on niidenkin syytä olla tyylikkäät, joten satsaa boksereihin kunnolla! Kuosien valikoima on erittäin monipuolinen – ja kerrassaan viihdyttävä! Näiden boksereiden kohdalla ei edes haittaa, vaikka ne välillä pilkistäisivätkin matalavyötäröisten housujen alta.

Luovuutta ja taidokasta värien käyttöä toteuttava Lousy Livin Underwear imee ideoita kuoseihinsa ympärillä muuttuvasta maailmasta ja eri tyylisuuntauksista. Merkki keskittyy erityisesti vahvaan graafisuuteen ja uskaliaaseen tyyliin, mutta teknovärien ja vahvojen kuviointien rinnalta löytyy toki klassikkobokserit myös hillitympäänkin tyyliin: asiallisemman pukeutumisen ystäville löytyy hillittyä ruutu- ja raitakuviota. Plussana Lousy Livin Underwear -bokserit on valmistettu mukavista materiaaleista ja niiden istuvuuteen on todella panostettu, jotta ne olisivat mahdollisimman miellyttävät aktiivisessa arjessa ja liikkuessakin.

Kun kaipaat uutta potkua ja hitusen huumoria boksereihisi, valitse Lousy Livin Underwear.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua