Mallisto

88 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

LOVE Stories on moderni hollantilainen alusasumerkki, joka on tullut tunnetuksi poikkeuksellisen vahvailmeisistä naisten alusvaatteistaan. Sen pyrkimyksenä on uudistaa alusasumuotia luovalla ja ennakkoluulottomalla otteella. Lopputuloksena on hurmaavan räväkkää, rohkeaa ja flirttailevaa muotia, jossa iloisena pulppuileva värikkyys yhdistyy mukavaan ja kevyeen muotoiluun. Sen kokoelmat tulvivat erilaisia kuoseja, malleja ja materiaaleja, joista jokaisen tyylikästä alusvaatedesignia rakastavan naisen on helppo löytää omaan tyyliinsä sopivat alusvaatteet.

LOVE Stories – keveää ja värikylläistä alusvaatemuotia Amsterdamista

Alusvaatesuosikki LOVE Stories sai alkunsa hollantilaisen stylistin Marloes Hoedemanin värikkäistä visioista, jotka syntyivät kyllästymisestä perinteisiin kaarituellisiin rintaliiveihin ja hillityn neutraaleihin värimaailmoihin. Hoedeman ryhtyi ideoimaan täysin uudenlaista alusasumuotia, joka yhdistelisi vapaasti monenlaisia tyylejä, kuvioita ja kankaita toisiinsa. Hänen tärkeimpiä inspiraation lähteitään ovat matkailu ja kulttuuri – tämä näkyy kokoelmissa erilaisten vaikutteiden ja elementtien runsautena. Kantavana ajatuksena onkin, että täydelliseen alusasuun ei tarvita samaa paria olevaa ylä- ja alaosaa, vaan rohkeutta yhdistellä ja kokeilla. Käyttömukavuuden suhteen LOVE Stories luottaa etenkin ohuisiin kolmioliiveihin ja hyvin istuviin alushousuihin, jotka viettelevät muun muassa herkällä pitsillä, vahvalla sametilla, pehmeällä silkillä ja metallinhohtoisella lurexilla. LOVE Stories avasi ensimmäisen liikkeensä Amsterdamiin vuonna 2014, ja siitä lähtien se on hurmannut naisia ympäri maailman.

LOVE Stories -alusvaatteet tuovat iloa ja mukavuutta joka tilanteeseen

Oletko kirkkaiden värien rakastaja, näyttävillä kuvioilla leikittelijä vai tunnetko olosi upeimmaksi yksiväristen klassikkosävyjen syleilyssä? LOVE Storiesin uniikit alusvaatteet on luotu korostamaan erilaisten naisten persoonia ja vartaloiden parhaita puolia. Sen monipuolisissa alusvaatteissa vain mielikuvitus on rajana – yhdistele vapaasti esimerkiksi romanttista pitsikuviota rohkeaan eläinkuosiin ja sporttisiin neonväreihin tai luo pelkistetympää estetiikkaa geometristen linjojen ja selkeiden perusvärien avulla. Raikkaan trendikkäät rintaliivit saavat vapaasti vilahtaa myös esimerkiksi läpikuultavan tai avaraselkäisen paidan lomasta. Alusvaatteiden lisäksi LOVE Stories hurmaa myös poikkeuksellisen raikkaalla pyjamamuodilla, pehmeillä kylpytakeilla ja suloisilla aluspaidoilla, jotka tuovat arkeen valloittavan ripauksen omaleimaista luksusta ja naiseuden juhlaa.

Tutustu myös