Suodatin1

LOVE2WAIT
Mallisto

183 tuotetta

We Love2wait - rakastamme odotusaikaa! Raskaana oleminen on ihanaa, äitiyteen ja uuteen elämänvaiheeseen valmistautumista. Edessä olevat tapahtumat tulevat olemaan mullistavia sitten kun lapsi syntyy, mutta jo odotusaika tuo elämään uutta sisältöä. Vartalossa tapahtuvat muutokset saattavat yllättää, vaikka raskauteen miten pyrkisi valmistautumaan.

Suurin käänne raskausvatsan kasvaessa iskee sinä päivänä, kun vaatekaapista kaivetut vaatteet eivät mahdu enää päälle. Kauniit suosikkivaatteet, kuten istuvat farkut ja housut sekä tiukat paidat joutuu hyvästelemään raskausajaksi ja ihanuudet hautautuvat kuukausiksi vaatekaapin pohjalle. Mistä löytää yhtä ihania vaatteita, jotka ovat raskaanakin ollessa tyylikkäitä ja mukavia päällä? Vastaus on Love2wait-äitiysvaatemerkki!

Love2wait - raskaana ollessakin voi pukeutua muodikkaasti!

Love2wait-äitiysvaatteet todistavat sinulle, ettei raskausaikana tarvitse luopua omasta identiteetistä, saati sitten uusimmasta muodista. Äitiysvaatteiden ei myöskään tarvitse korostaa suurta raskausvatsaa, vaan vaatteiden loppuun asti ajatellulla leikkauksella vatsa uppoaa huomaamattomalla tavalla loistavasti istuviin asuihin. Housujen valikoima kattaa kaikki pitkien housujen mallit, joita arki- ja työkäyttöön saatat kaivata. Farkkuja, kangashousuja ja leggingsejä löytyy monia erilaisia. Farkkuja löytyy useilla eri leikkauksilla, joten mieluiset farmarit löydät varmasti, oli suosikkisi sitten boot cut, slim fit tai suora malli. Housujen korkeamallinen ja joustava vyötärö tukee raskausvatsaa ja näin housut ovat erittäin mukavat päällä, sekä istuvat erinomaisesti.

Love2wait-valikoima sisältää myös näppäriä ja raskausvatsalle istuvia trikoomekkoja sekä pitkiä neuletakkeja. Näillä saat verhoiltua kroppasi tyylikkäästi!

Yhdistät helposti